Wintersport bedrijf - regel simpel jouw wintersport voor jouw bedrijf

Wil jij een wintersport organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Travelski zal je een handje helpen.

Als je verantwoordelijk bent voor een bedrijfswintersport merk je al snel dat je met veel verschillende wensen te maken hebt. De één wil de hele week skiën, de ander maar een paar dagen, de ander wil alleen maar sleeën en een enkele wil de hele dag de sauna in. Gelukkig kunnen wij het overzichtelijk, snel, makkelijk en bovenal leuk maken! Uiteraard zorgen we dat we jou ook de beste prijs kunnen garanderen.

Wij helpen in vrijwel alle opzichten om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jouw wintersport bedrijfsuitje. Bij Travelski geef je precies aan wat je wil en wij nemen het vanaf daar over. Zo regelen wij het verblijf, skipassen (ook voor lange skiweekenden en midweken), skihuur en -materiaal, reisverzekeringen en zelfs hele maaltijdpakketten.

Stel de wintersport voor jouw bedrijf samen

Bedrijfsgegevens - Wintersport

Details omtrent jouw bedrijfswintersport

Soort vakantie
Vervoermiddel
Soort accommodatie
Pakketten
* Verplichte velden

Wintersport bedrijf in een paar stappen geregeld met Travelski


Een wintersport voor jouw bedrijf houd je natuurlijk in een prachtig skigebied in de Franse-, Oostenrijkse-, Italiaanse-, of Zwitserse Alpen. De gigantische bergtoppen doen je versteld staan.

Zie je het al voor je, je stapt uit de auto, bus of trein samen met jouw collega's in de sneeuw in Val Thorens, TignesKaprun, Zell am See, La Plagne of Les Arcs. Het is niet voor niets dat wij juist deze skigebieden benoemen. In deze skigebieden weet je meerdere dingen zeker:

- Je profiteerd van onze beste skideals.
- Je geniet van de meeste prestigieuze en lange skipistes - de meeste skigebieden die wij aanraden hebben ten minste 200 km aan pistes.
- Je kiest een gebied waar voor ieders wil wat is - zo is een gebied voor beginnende en gevorderden wintersporters zeker aan te raden.
- Naast skiën kan je nog veel meer doen (hondenslede, sleeën, ijskarten, rodelen en nog veel meer).
- Je profiteerd in een heerlijk uitgeruste skiaccommodatie met het liefst een zwembad, sauna en hammam.
- De meeste skiaccommodaties liggen direct aan de piste.

Bedrijfs wintersport - niet alleen voor het het skiën

Tijdens een wintersport met jouw organisatie gaat het natuurlijk niet alleen om het skiën of snowboarden. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen samen plezier heeft op en buiten de pistes. Ga eens gezellig met zijn allen rodelen, snowkiten, huskitochten rijden, ijskarten, schaatsen en 's avonds heerlijk uitgebreid kaasfonduen en de sauna of stoombad in. Zo creeër je een hechte band met elkaar, niet alleen op wintersport maar ook na de wintersport. Ook bij het organiseren van deze extra activiteiten zullen wij je helpen. Geef aan wat je precies wil voor de hele groep en wij kunnen je direct sturen naar onze partners.

Creeër een hechte band met jouw collega's

Op wintersport gaat het uiteindelijk om één ding: gezelligheid! Iets waar je als groep ontzettend van kan (na)genieten. Help elkaar met het skiën, snowboarden en geeft elkaar tips. Een succesvolle bedrijfs wintersport maak je samen. Ook na de wintersport zal je nog zeker nagenieten met je collega's en je band is sterker dan ooit.

Bedrijfswintersport in welk land...?

Wintersport met bedrijf in Oostenrijk
Wintersport met bedrijf in Frankrijk
Wintersport met bedrijf in Zwitserland
Wintersport met bedrijf in Italië

Bedrijfswintersport in welk skigebied...?

Wintersport met bedrijf in La Plagne
Wintersport met bedrijf in Les Deux Alpes
Wintersport met bedrijf in Les Arcs
Wintersport met bedrijf in Val Thorens
Wintersport met bedrijf in Tignes
Wintersport met bedrijf in Zell am See
Wintersport met bedrijf in Kaprun
Wintersport met bedrijf in Mayrhofen
Wintersport met bedrijf in Flachau