Slechts 10% aanbetaling
Betaal de rest later
Gratis annuleren tot 45 dagen voor vertrek
100% gratis annuleren
ZEN Annuleringsverzekering
Annuleren t/m de dag van vertrek
Wij helpen je graag!
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waar gaan om te skiën met vrienden

Skiën met vrienden kan heel leuk zijn. Als jullie nou een groep feestgangers zijn of gewoon op zoek zijn naar avontuur, er is wat voor elke groep.


Dus, je wilt gaan skiën met vrienden?

Vrije tijd en ontspanning

Skiën is een sport die een echt gevoel van welzijn geeft. Het is een gelegenheid om weg van alles te gaan en de dagelijkse routine te vergeten. Je kunt je hoofd leegmaken en de wereld van een nieuwe perspectie zien... al is het maar voor een paar dagen.

Plezier!

Het spreekt voor zich dat het soort skivakantie waar jij en je vrienden naar op zoek zijn, je zeker zult vermaken. Of je nu meer van de après-ski bent of eerder in een bubbelbad met uitzicht op de prachtige bergen zit, skiën met vrienden is geweldig voor het opbouwen van vriendschap. Door tijd samen door te brengen in de bergen, kan je herinneringen en banden creëren die levenlang meegaan.

Samen sporten

De slaapspieren worden zeker gewekt tijdens het skiën. Als je met vrienden samen sport, kun je met skiën dit op een hele nieuwe level doen.

Geen stress meer

Heb je de laatste tijd alleen maar gewerkt? Schermvrij worden en iets leuks en fysieks doen, zoals skiën, doen wonderen om je gevoel van vrede te herstellen. Ga de bergen in - die sneeuw is er om aangepakt te worden! En wat is een betere manier dan het te doen met al je allerbeste vrienden?


Wat is de beste tijd om te skiën met vrienden?

In december is een geweldige tijd, of tegen het einde van januari. Overweeg te gaan als er geen schoolvakanties zijn, om de drukte van families te voorkomen. Tenzij jullie allemaal als een groep familie gaan, in dat geval: hoe meer, hoe beter!

In januari zal je zien dat sneeuw vaak in zijn beste staat is en dat het in overvloed is. En omdat er in deze periode geen grote schoolvakanties zijn, zal je vaak merken dat accommodatie goedkoper en meer beschikbaar is dan in februari.


Top 5 gebieden om te skiën met vrienden

1) Les Deux Alpes

Les 2 Alpes, gelegen in het massief van Oisans, is een skigebied van Isère met natuurlijke sneeuw gegarandeerd op 3600 meter gedurende het hele seizoen. Het is een van de grootste gebieden ter wereld. Uitzonderlijk als het is, biedt het gebied onberispelijke gastvrijheid en is het ideaal voor activiteiten met vrienden. Je zult zeker een warm welkom vinden in Les Deux Alpes.

2) Avoriaz

Avoriaz, in de Haute-Savoie, bestaat al sinds de jaren zestig. Het landschap is adembenemend. Sneeuw kan in de winter 6 meter bereiken. Met veel grote chalets en andere accommodaties is het perfect voor het hosten van grote vriendengroepen.

3) Alpe d’Huez

Het resort Alpe d'Huez bevindt zich ook in Isère en biedt je de legendarische Sarenne-piste van 16 km. Je krijgt de kans om met je vrienden af te dalen op de hellingen 3000 meter boven zeeniveau. Het uitzicht is niet-van-deze-wereld, met de Mont Blanc aan de ene kant en Ecrins Massif aan de andere kant.

4) Val Thorens

Val Thorens is een skigebied bekend om de feesten. Het is gelegen tussen 3 valleien in het bergmassief van Vanoise, op 2300 m. Breng je dagen door met skiën, rodelen en sneeuwschoenwandelen en geniet van de legendarische après-ski.

5) Les Menuires

Les Menuires is goed gelegen in de Tarentaise-vallei en is een van de grootste skigebieden ter wereld. Het gebied is inderdaad uitgerust met hoogwaardige apparatuur, 600 km aan uitzonderlijke pistes bedekt met sneeuw - voor een onvergetelijk verblijf. Het is een geweldig gebied voor jonge mensen om plezier te hebben in de winter.