maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Wie zijn wij?

Wintersport met passie! Daar is het allemaal mee begonnen en dit staat nog steeds recht overeind.

Snowtime verzorgt al 33 jaar wintersportreizen. In 1988 startten we met wintersportvakanties naar Frankrijk. Na diverse uitstapjes naar andere landen hebben we nu de focus op Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Daarnaast organiseren we drie leuke events in Val Thorens: de Winterstarter, de SnowParade en de befaamde Dutchweek Snowtime.

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk! Service zit diep in ons DNA. Bij Snowtime gaat het om meer dan alleen een accommodatie en zien we het als onze taak dat jouw wintersportvakantie van A tot Z klopt. Die uitdaging is ons op het lijf geschreven!

Ook goed om te weten is dat Snowtime sinds augustus 2020 onderdeel is van groupe TravelFactory. Het Snowtime team is dus zo’n 140 franse wintersport experts rijker. Wat betekent dit voor jou als klant? De service die je van ons gewend bent maar nu met betere prijzen en nog meer kennis over de diverse activiteiten voor jouw wintersportvakantie.

Voor ons is het een groot genoegen om onze wintersport passie met jou te mogen delen. Graag tot ziens in de bergen!

Travelski

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme betekent rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is. Brancheorganisatie ANVR, samen met haar leden (zaken)reisagenten en touroperators, zet zich in voor duurzaam toeristisch ondernemen (DTO), omdat zij de continuïteit voor reisondernemingen moet bevorderen door ook volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen te kunnen aanbieden.

Toerisme is tevens voor vele (ontwikkelings)landen een sector die een belangrijke bijdrage levert aan de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en kan welvaart, welzijn, natuur en milieu verbeteren. Sinds 2003 is de ANVR op dit punt actief en hebben alle ANVR-touroperators afgesproken te voldoen aan de volgende ANVR-DTO verplichting:

Aanstellen van een DTO-coördinator. Deze volgt een DTO-training en sluit deze succesvol af met een examen;

Opstellen van een DTO-beleidsverklaring;

Samenstellen van een DTO-actieplan;

Aanleveren van een DTO-rapport waar na goedkeuring wordt overgegaan tot certificering.

Aan alle bovenstaande punten heeft Snowtime Travel voldaan.

Travelski

Waarom boeken bij Travelski?

  • Beoordeeld met een 8,5
  • Meer dan 800 accommodaties
  • 33 jaar ervaring in Frankrijk
  • Lid van SGR & ANVR
  • Frankrijk inclusief skipas
Travelski

"Travelski's missie is om haar Franse, Belgische, Nederlandse en Britse klanten de meest geïntegreerde, concurrerende en hoogwaardige ski-ervaring te bieden.                                                                                                                                            

Dankzij ons high-performance technologische platform en onze uitgebreide expertise in de Franse Alpen, bieden wij de meest uitgebreide keuze en een unieke, vereenvoudigde ervaring voor het zoeken, selecteren en boeken van skivakanties, inclusief accommodatie, skipassen, huur van uitrusting en andere diensten, terwijl we een verantwoorde bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het toerisme in de Franse Alpen.

Travelski innoveert voortdurend om originele en exclusieve aanbiedingen aan te bieden in Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, zoals de "travelski express" service, een verantwoorde treindienst met vertrek vanuit Londen of Parijs, of de organisatie van grote evenementen zoals de "Opening van La Plagne" en de "Nederlandse week" in Val Thorens, evenals de verhuur van skikleding.

Als dochteronderneming van Compagnie des Alpes is het onze ambitie om een belangrijke Europese leider te zijn die erkend wordt voor zijn operationele uitmuntendheid, hoge niveau van klanttevredenheid, inzet voor verantwoord toerisme en gevoel voor innovatie.

Nicolas Delord

CEO TravelFactory Group (travelski I Yoonly)

Travelski