maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600 reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel

Versterk jij ons team?

Travelski heeft met 33 jaar ervaring een gevestigde naam in de reiswereld. Ruim 85% van de reizen wordt online geboekt. Mails, chats en telefonische aanvragen worden door ons reserverings-team in Amsterdam afgehandeld. Bovendien zijn wij de bedenker en organisator van de Dutchweek in Val Thorens, het grootste Nederlandse sneeuwevent in de Alpen. We zijn onderdeel van het in Parijs gevestigde Groupe TravelFactory en lid van ANVR, SGR(Z) en Calamiteitenfonds.

Travelski

Vacatures

Wie komt ons team versterken? Wij zijn op zoek naar collega's voor de functie(s):

Stage Online Marketing (Parijs, Frankrijk)

Travelski heeft op het nieuwe hoofdkantoor een internationale stageplaats beschikbaar voor een student met een HBO of universitaire opleiding.

Jouw profiel: Je bent leergierig, zelfstandig, creatief, en kunt leuk schrijven. Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is goed en je kunt in een team werken. Ook technisch ben je vaardig en begrijp je het belang van online marketing en social media.

Travelski biedt: Een veelzijdige stage met ruimte voor eigen initiatief waarbinnen je veel praktijkervaring kunt opdoen. Als stagiair Online Marketing & Zoekmachine Optimalisatie bij Travelski zorg je voor betere rankings bij o.a. Google. In samenwerking met de SEO-specialist pas je de huidige SEO-strategieën toe, zet je de SEA op scherp, schrijf en beheer je de content. Kortom, je leert veel over het vak online marketeer.

Wat kun je verder verwachten:

  • Goede begeleiding
  • Uitstekend bereikbare werkplek, iets buiten Parijs (huisvesting niet inbegrepen)
  • Stagevergoeding conform opleidingseisen

Je sollicitatie: Wij kijken uit naar je brief met motivatie en CV. Travelski, Jos Cobussen jos.cobussen@travelski.com Ons kantoor bevindt zich op: Batiment EUROSQUARE. 19 rue Emmy Noether, 93400 Saint-Ouen-Sur-Seine (Parijs)