Eenvoudig geregeld
Alles is geregeld bij aankomst
Ons aanbod
Een ruime keuze aan accommodaties
Echte klantenreviews en foto's
Foto's en beoordelingen van klanten zijn authentiek
Wij helpen je graag!
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ontdek onze beste deals voor jouw wintersport in Les Arcs

Boek jouw skivakantie in Les Arcs

Met 435 km pistes is het enorme skigebied van Les Arcs perfect voor skiërs van alle niveaus om de bergen te verkennen. 70% van het gebied ligt boven de 2000m hoogte, dus er is een grote kans op goede sneeuwval gedurende het seizoen. Als je Les Arcs wilt verkennen, bekijk dan onze accommodaties.

Ga met een groep

Met accommodatie voor groepen tot 16 personen, is er ruimte voor iedereen in Les Arcs. Liever een woning in chaletstijl? We hebben aanbiedingen voor charmante accommodatie volgens dit traditionele ontwerp, met elegante decoratie zodat je je echt in het hart van de Alpen voelt. Of een toeristenresidentie? Deze vriendelijke locaties zijn goed uitgerust en bieden een goede kans om nieuwe vrienden te maken. Privéappartementen bieden een moderne woonstijl voor iets kleinere groepen, zodat je zelfstandig kunt wonen. Onze diensten kunnen het leven gemakkelijk maken, met de optie om eten en maaltijden direct aan je deur te laten bezorgen. Al deze opties zijn ideaal voor een gemeenschappelijke groep om nog meer unieke momenten samen te delen. Stel je voor met al je vrienden in de pure bergsfeer, lachend bij de open haard, herinnerend aan de beste vallen op de hellingen!

Ga met z'n tweeën

Les Arcs biedt niet alleen geweldig skiën, het is ook geweldig voor koppels. Geniet van een magische sfeer met kerst, met prachtige lichten en speciaal entertainment. Kaasliefhebbers zullen dol zijn op het fonduefestival in december. Er is ook een brede selectie aan bars en restaurants, sommige in de traditionele bergstijl en andere die de moderne wereld naar de Alpen brengen. Je zult dol zijn op onze chalets met romantische open haarden en geweldige alpine sfeer. Perfect voor twee personen om er gewoon samen weg van te zijn.

Ga met je familie

Bovenop alle reguliere opwinding die je van een skivakantie verwacht, heeft Les Arcs tal van voordelen voor families. Met kerst zullen kinderen een geweldige tijd hebben, met bezoeken van de kerstman, speciale kerstspellen, een hindernisbaan en een kerstparade. We hebben veel familievriendelijke accommodaties in de buurt van de skiliften: genoeg om de toegang te vergemakkelijken en tijd te besparen. Wat betreft accommodatie, er is een breed scala voor je beschikbaar. Je kunt genieten van kwaliteit en een adembenemend uitzicht op de bergen. Voel je thuis, met voorzieningen om de hele familie veilig en vermaakt te houden, zowel op als naast de hellingen!