maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Tignes 1800 accommodatie

Kies voor Tignes 1800, een juweel in het hart van de Franse Alpen.

Tignes 1800, onderdeel van het grotere Tignes skigebied, is een charmant en modern dorp in de noordelijke Alpen van Frankrijk. Het biedt een uitgebalanceerde mix van traditionele en hedendaagse stijlen. Genesteld op een hoogte van 1800 meter, biedt het station Tignes 1800 een ongelofelijk panorama op het umliegende landschap. Vanwege zijn ligging in het ski domein van Tignes - Val d'Isère is dit resort ideaal voor zowel skiërs als snowboarders, met toegang tot een uitgebreid gamma aan pistes voor verschillende niveaus, van beginners tot professionals.

Ontdek onze uitstekende selectie van accommodaties in Tignes 1800.

    Accommodatie in Tignes 1800

    Verblijf in Tignes 1800 staat synoniem voor comfort en gemak. Je hebt de keuze uit verschillende types accommodatie, van luxueuze chalets tot comfortabele appartementen. Elk type accommodatie wordt gekenmerkt door zijn comfort en nabijheid tot de skipistes.

    Chalets

    • Chalets in Tignes 1800 zijn de perfecte keuze voor diegenen die houden van de traditionele bergsfeer, gecombineerd met moderne gemakken. Ze bieden een warm en gezellig interieur, ideaal om te ontspannen na een dag op de pistes.

    Hotels

    • De hotels in Tignes 1800 variëren van eenvoudige tot luxueuze opties, allemaal met een warme en gastvrije sfeer. Ze zijn ideaal voor reizigers die de voorkeur geven aan het gemak van het hebben van alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief restaurants en wellnessfaciliteiten.

    Appartementen en Residences

    • Voor degenen die waarde hechten aan privacy en onafhankelijkheid, zijn de appartementen en residenties in Tignes 1800 de perfecte keuze. Zij bieden een thuis ver van huis met alle comfort en gemakken die je nodig hebt voor een perfecte skivakantie.

    Met zijn fantastische reeks accommodatiemogelijkheden en zijn uitstekende skigebied, wordt Tignes 1800 ongetwijfeld het hoogtepunt van je wintersportseizoen.

    Waarom verblijven in Tignes 1800?

    Verblijf in Tignes 1800 is niet alleen ideaal voor skiën en snowboarden, maar ook voor het ervaren van de unieke sfeer en charme van een bergdorp in de Alpen. De omgeving is werkelijk adembenemend, met een prachtig uitzicht op de imposante bergen en de glinsterende sneeuwvelden. Bovendien ligt het dorp in de buurt van verschillende andere attracties in de regio, zoals het uitgestrekte Domaine Tignes - Val d'Isère. Dit maakt Tignes 1800 de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke ski-vakantie.

    • Het skigebied biedt een breed scala aan pistes voor alle niveaus, van beginners tot ervaren skiërs.
    • In het dorp zijn er tal van faciliteiten, zoals winkels, restaurants en après-ski locaties.
    • Er zijn ook tal van andere winteractiviteiten beschikbaar, zoals langlaufen, sneeuwschoenwandelen en hondensleeën.

    Boek uw verblijf in Tignes 1800

    Bent u klaar voor uw volgende skivakantie in Tignes 1800? Kies het type accommodatie dat het beste bij u past, of het nu een gezellig chalet, een comfortabel appartement of een luxe hotel is. Profiteer van onze eenvoudige en veilige online boekingsproces om uw perfecte vakantie-accommodatie te beveiligen. Wacht niet langer en start vandaag nog met het plannen van uw droomvakantie in Tignes 1800.