maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Courchevel 1550 accommodatie

Kies voor Courchevel 1550, uw ideale bestemming voor een onvergetelijke skivakantie.

Courchevel 1550, gelegen in de Alpen van Noord-Frankrijk, is een onderdeel van het prestigieuze ski domein van de drie valleien. Met zijn veelzijdige landschappen en 150 km aan pistes, biedt het voor elk wat wils, van skibanen voor beginners tot uitdagende pistes voor gevorderde skiërs. Daarnaast biedt Courchevel 1550 verschillende themagerichte ruimtes die rechtstreeks gericht zijn op het plezier van glijden, ongeacht het niveau van de skiër. Courchevel 1550 staat bekend om zijn landschap van groots panoramisch uitzicht en de toegang tot het grotere skigebied van Courchevel.

Ontdek de unieke selectie van vakantieverblijven in Courchevel 1550.

    Vakantiewoningen in Courchevel 1550

    De accommodatie in Courchevel 1550 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle typen skiërs en vakantiegangers. Er zijn luxueuze chalets, comfortabele hotels, sfeervolle residenties, en gezellige appartementen die wachten op uw aankomst.

    Luxueuze chalets

    Ervaar de charme van de Alpen in de prachtige chalets van Courchevel 1550, uitgerust met moderne voorzieningen en biedt een spectaculair uitzicht op het besneeuwde landschap. Ze vormen de perfecte accommodatie voor gezinnen en groepen die de voorkeur geven aan een intieme omgeving.

    Comfortabele Hotels

    Courchevel 1550 heeft een groot aanbod aan hotels, variërend van budget accommodations tot luxe 5-sterren hotels. Deze hotels bieden comfort, gemak, en toegang tot verschillende lokale bezienswaardigheden.

    Stemmige Residenties

    De residenties zijn voornamelijk gelegen aan de voet van de skipistes, met onmiddellijke toegang tot de liften, skischool en kinderclub. Ze bieden een comfortabele accommodatie met het gemak van een thuis ver van huis.

    Gezellige appartementen

    De appartementen in Courchevel 1550 zijn ideaal voor koppels of kleinere gezinnen. Ze bieden privacy en zelfverzorgingsmogelijkheden gecombineerd met gemakkelijke toegang tot de skifaciliteiten.

    Kies voor Courchevel 1550 en beleef een onvergetelijke skivakantie.

    De ervaring van het skiën in Courchevel 1550

    In Courchevel 1550, vindt u de unieke combinatie van een prachtig berglandschap, uitstekende ski-voorzieningen en een breed scala aan activiteiten voor de hele familie. Naast de skipistes, biedt de regio een rijk aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten, van sneeuw-wandelen, langlaufen tot winterwandeltochten en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar adrenaline-aangedreven avonturen of ontspannen tijd op het balkon van uw accommodatie, er is iets voor iedereen in Courchevel 1550.

    Boek nu uw verblijf in Courchevel 1550

    Ontdek de pracht van de Noordelijke Alpen en de vreugde van skiën door een vakantieverblijf te boeken in Courchevel 1550. Of u nu de voorkeur geeft aan een gezellig appartement, een comfortabel hotel, een luxueus chalet, of een residentie met directe toegang tot de skipistes, Travelski heeft precies wat u nodig hebt. Wacht niet langer, boek nu uw verblijf en beleef een onvergetelijke skivakantie in Courchevel 1550!