maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Courchevel 1850 accommodatie

Kies voor Courchevel 1850, de parel van de Alpen.

Gelegen in de Alpen van het Noorden, strekt Courchevel 1850 zich uit over een breed scala aan landschappen en ski-mogelijkheden. Met 119 pistes, bereikbaar met moderne en efficiënte skiliften, biedt het skigebied van Courchevel een unieke ervaring voor beginner tot gevorderde skiërs. Het domein maakt deel uit van het Domaine des 3 Vallées, een van de grootste en meest beroemde skigebieden ter wereld. Courchevel staat bekend om zijn luxe, met tal van vijfsterrenhotels, gastronomische restaurants en luxe boetieks. Maar Courchevel 1850 is meer dan alleen chique accommodaties en gastronomische geneugten, het is ook een gezinsvriendelijke bestemming met tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Ontdek onze ruime selectie van accommodaties in Courchevel 1850.

    De charme van Accommodaties in Courchevel 1850

    In Courchevel 1850 vindt u een breed scala aan accommodaties, gaande van luxe chalets tot gezellige appartementen. Deze accommodaties, grotendeels gebouwd in de traditionele alpine stijl, zijn perfect geïntegreerd in de omliggende bergachtige landschap, met hun houten gevels, stenen muren en schuine daken.

    Luxe Chalets

    De luxe chalets in Courchevel 1850 staan bekend om hun elegante ontwerp en hoogstaande service. Ze bieden adembenemende uitzichten op de sneeuwbedekte bergen en liggen vaak dicht bij de pistes. Deze chalets, met hun warme houten interieur en moderne uitrusting, zorgen voor een perfecte balans tussen traditie en comfort.

    Comfortabele Appartementen

    Voor diegenen die een gunstigere optie zoeken, biedt Courchevel 1850 een ruime keuze aan appartementen. Deze variëren in grootte en stijl, maar allemaal bieden ze toegang tot de pistes en het bruisende dorpsleven. De appartementen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten om van uw verblijf in de bergen een moment van puur genot te maken.

    Hotels en Residences

    Courchevel 1850 beschikt ook over talrijke hotels en residences, van gezellige familiehotels tot luxueuze vijfsterren etablissementen. Met hun gastvrije service en eersteklas faciliteiten, bieden deze hotels alles wat u nodig heeft na een dag op de pistes: comfortabele kamers, gastronomische restaurants, wellness ruimtes en nog zoveel meer. In Courchevel 1850 kunt u de gedroomde accommodatie vinden die het best bij uw wensen en behoeften past. Of u nu op zoek bent naar een gezellig nest voor twee, een ruim chalet voor het hele gezin of een comfortabel appartement voor vrienden, Courchevel 1850 is de ideale bestemming voor een onvergetelijke skivakantie in de Franse Alpen.

    Ervaar het ultieme skiplezier in Courchevel 1850

    Courchevel 1850, beroemd om zijn uitstekende sneeuwcondities, biedt een fantastisch skiplezier voor iedereen. Van brede, gemakkelijk te navigeren blauwe pistes voor beginners tot uitdagende zwarte pistes voor de ervaren skiërs, er is voor elk wat wils. De Skipass - Vallée de Courchevel omvat toegang tot het hele skidomein, evenals een gratis entree voor het Aquamotion recreatiecentrum. Dit fantastische waterpark biedt een oase van ontspanning na een dag vol skiën met zwembaden, spa's en wellnessfaciliteiten. Daarnaast biedt Courchevel 1850 ook talrijke other winteractiviteiten. Van spectaculaire sledetochten en sfeervolle nachtski-sessies tot begeleide sneeuwschoenwandelingen en romantische ritjes met de paardenslee, Courchevel biedt een rijkdom aan winterse ervaringen.

    Waarom Courchevel 1850?

    Courchevel 1850 biedt meer dan alleen uitstekend skiën. De station staat bekend om zijn levendig nachtleven en gastronomie van wereldklasse, met diverse sterrenrestaurants. Daarnaast is er een breed aanbod aan winkels, van sportuitrusting en luxe boetieks tot lokale souvenirs. Het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen maakt de ervaring compleet. Boek uw verblijf in Courchevel 1850 met Travelski en ervaar de magie van de Franse Alpen. Of u nu komt voor het skiën, de ambiance of gewoon om te ontspannen, Courchevel 1850 biedt u een onvergetelijke vakantie.