maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Flaine Le Hameau 1800 accommodatie

Kies voor Flaine Le Hameau 1800, een parel in de Franse Alpen.

Flaine Le Hameau 1800, gelegen in de Noordelijke Alpen van Frankrijk, is een hooggelegen dorp verbonden aan het Grand Massif skigebied. Biedt 141 hellingen en strekt zich uit tot een maximale hoogte van 2500m. Dit paradijselijke winterresort, gelegen in de regio Flaine, staat bekend om zijn duizelingwekkende landschappen en zijn zeer toegankelijke skigebied dat direct verbonden is met de hellingen van Samoëns, Morillon en Les Carroz. Van beginners tot gevorderden kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan skifaciliteiten. Daarnaast biedt Flaine Le Hameau 1800 een rijke selectie van accommodatiemogelijkheden.

Ontdek onze exclusieve selectie van accommodaties in Flaine Le Hameau 1800.

    Noordelijke Alpen > Flaine Le Hameau 1800
    4/5
    7 Reviews
    Noordelijke Alpen>Flaine Le Hameau 1800
    4/5
    7 Avis
    Noordelijke Alpen >Flaine Le Hameau 1800
    Er is een fijn en goed restaurant bij de accommodatie met een heerlijk zonnig terras. 's Ochtends kun je kiezen voor een broodbestelservice, dus je hoeft er niet op uit. 

    Appartementen
    De appartementen zijn verdeeld over een aantal gebouwen en zeer comfortabel en ook sfeervol ingericht. Door het gebruik van veel hout en knusse details, voel je je meteen op wintersport. Elk appartement beschikt over een flatscreen televisie en er is ook wifi. De keuken is zeer goed uitgerust met vaatwasser en alles wat je nodig hebt om iets smakelijks te bereiden. Op het balkon is het wederom genieten van het uitzicht!

    Overdekt zwembad en wellness
    Na een dag intensief bewegen op de piste, is het tijd om echt even te ontspannen. Neem een duik in het verwarmde zwembad, of neem plaats in de sauna om je spieren even flink te verwennen. Je spieren juist een boost geven, kan ook: de fitness is geopend.

    Boek nu Dormio Resort Les Portes du Grand Massif op basis van logies en geniet van een heerlijke wintersport in Flaine!
    Meer...
    Vanaf 2312 €
    2268 €
    /accom

    excl €19 Boekingskosten, sgr, cal.fonds

    23/03/2024 - 7 nachten 
    Faciliteiten, zoals:
    WiFi
    Parking
    TV
    Zwembad
    Vaatwasser
    7 nachten  Vanaf 2312 €
    2268 €
    /accom

    excl €19 Boekingskosten, sgr, cal.fonds

    Accommodaties op maat in Flaine Le Hameau 1800

    Zoekt u de perfecte plek om te verblijven tijdens uw wintersportvakantie? Flaine Le Hameau 1800 heeft het allemaal. Of u nu op zoek bent naar een gezellig chalet, een comfortabel hotel, een residentieel vakantiehuis of een appartement, hier vindt u accommodatie die bij uw behoeften past. Elk van deze accommodaties is ontworpen om u een huiselijke sfeer te bieden met de luxe van eersteklas diensten en voorzieningen.

    De charme van Alpine Chalets

    Verblijf in een van de traditionele chalets die de typische Alpine charme weerspiegelen. Geniet van de warmte van een open haard en wordt elke ochtend wakker met een onvergetelijk uitzicht op de bergen. Ontspan na een lange dag op de pistes in uw privé-jacuzzi en geniet van de luxe van uw eigen accommodatie.

    Exclusieve hotels

    Als ultieme luxe uw wens is, kies dan voor een van de exclusieve hotels in Flaine Le Hameau 1800. Verwen uzelf met een ontspannende spa-behandeling, proef heerlijke maaltijden in de gourmet restaurants en relax in de moderne en comfortabele kamers.

    Residenties en Appartementen

    Voor degenen die de voorkeur geven aan privacy en zelfbediening, bieden de residenties en appartementen van Flaine Le Hameau 1800 de ideale oplossing. Uitgerust met alle benodigde voorzieningen, bieden ze het comfort van thuis, ver weg van huis.

    Een onvergetelijke ervaring in Flaine Le Hameau 1800

    Duik in de magie van wintersport in Flaine Le Hameau 1800. Gelegen in het hart van de Noordelijke Alpen in Frankrijk, biedt deze bestemming een ongeëvenaarde winterervaring. Of u nu een gepassioneerde skiër, snowboarder, langlaufer of een winterse wandelaar bent, de diversiteit van de 141 hellingen van het Grand Massif skigebied zal u zeker verbazen. Na een opwindende dag op de pistes, ontspan en verjong in uw gezellige accommodatie, of dit nu een luxe chalet, een hotel, een residentie of een appartement is.

    Klaar om uw volgende wintersportvakantie te plannen in Flaine Le Hameau 1800? Boek nu uw accommodatie en geniet van de perfecte winterbreak.

    Boek uw droomverblijf in Flaine Le Hameau 1800

    Als u een onvergetelijke skivakantie plant, is Flaine Le Hameau 1800 uw ideale bestemming. De charme van zijn chalets, de luxe van de hotels, het comfort van de residenties en de handigheid van de appartementen maken het een topkeuze voor uw accommodatie. Hier bij Travelski hebben we een breed scala aan accommodaties samengesteld om aan uw behoeften te voldoen. Boek nu uw verblijf en lap het lapje luxe van Flaine Le Hameau 1800 op!