maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Méribel Village 1400 accommodatie

Kies voor Méribel Village 1400, het juweeltje van de Alpes du Nord.

Gelegen in het hart van de Alpes du Nord in Frankrijk, is Méribel Village 1400 aan deel van het Méribel skistation en van het veel grotere skigebied Domaine des 3 vallées. Deze charmante en traditionele skidorp met zijn 72 pistes biedt een hoogste hoogte van 2952m. Méribel Village 1400 geniet van een bevoorrechte locatie die toegang geeft tot een grote verscheidenheid aan skiën. De skipistes van Méribel, biedt 150 km aan gevarieerde skipistes.

Ontdek de beste accommodaties in het idyllische Méribel Village 1400.

    Noordelijke Alpen > Méribel Village 1400
    5/5
    7 Reviews
    Noordelijke Alpen>Méribel Village 1400
    5/5
    7 Avis
    Noordelijke Alpen >Méribel Village 1400
    Les Fermes de Méribel is in de authentieke Savooiaardse stijl gebouwd en beschikt over sfeervolle appartementen verdeeld over 6 chaletgebouwen. 
         
    Appartement
    Alle appartementen zijn comfortabel, met smaak ingericht en ademen die warme sfeer uit die zo goed past bij wintersport. Bij aankomst zijn je bedden opgemaakt! Vanaf je eigen terras of balkon heb je een prachtig uitzicht over de bergen of het charmante dorp. Bij de receptie kan je online via de WiFi, hou ze thuis maar op de hoogte van je winterse avonturen…
        
    Zwembad en wellness
    Naast de ligging aan de piste is het grootste genot het superdeluxe wellnesscentum van Les Fermes de Meribel. Je hebt hier gratis toegang tot het overdekte zwembad, de sauna, de hammam en de fitnessruimte. Ontspannen is hier geen opgave! Bovendien kan je er een lichaams- of gezichtsbehandeling boeken (€). Ben je op wintersport met kinderen? Geen zorgen, zij vermaken zich ondertussen ook prima in de speelkamer.
         
    Boek nu je verblijf in Les Fermes de Méribel op basis van logies en geniet van een ontspannen wintersport in Méribel en Les Trois Vallées!
    Meer...
    -10%
    Vanaf 3425 €
    3055 €
    /accom

    excl €19 Boekingskosten, sgr, cal.fonds

    06/04/2024 - 7 nachten 
    Faciliteiten, zoals:
    WiFi
    Parking
    TV
    Zwembad
    Vaatwasser
    -10%
    7 nachten  Vanaf 3425 €
    3055 €
    /accom

    excl €19 Boekingskosten, sgr, cal.fonds

    Accommodaties in Méribel Village 1400

    In Méribel Village 1400 vindt u een breed scala aan accommodaties die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Van traditionele chalets tot moderne appartementen, iedereen vindt zijn gading.

    Chalets

    De chalets in Méribel Village 1400 zijn het perfecte toevluchtsoord voor uw wintersportvakantie. Ze combineren traditionele architectuur met moderne voorzieningen en bieden een gezellige en warme sfeer. Sommige chalets bieden extra diensten zoals een privé sauna of jacuzzi.

    Hotels

    Voor degenen die de voorkeur geven aan hotelaccommodatie is er een ruime keuze in Méribel Village 1400. De meeste hotels liggen dicht bij de skipistes en bieden diensten zoals ski lockers en skipassen. De hotels variëren van budgetvriendelijke opties tot luxe 5-sterren hotels.

    Residenties

    Wilt u graag de vrijheid en ruimte van een appartement maar met de faciliteiten van een hotel? Dan zijn de residenties in Méribel Village 1400 de ideale keuze. Deze accommodaties bieden ruime appartementen met volledig uitgeruste keukens, maar ook diensten als een receptie, zwembad en soms zelfs een wellnessruimte.

    Appartementen

    Méribel Village 1400 biedt ook talrijke appartementen die perfect zijn voor zowel koppels als families. Van knusse studio's tot ruime appartementen met meerdere slaapkamers, er is voor ieder wat wils. Veel van deze appartementen liggen bovendien dicht bij de skipistes, winkels en restaurants.

    Waarom kiezen voor Méribel Village 1400?

    Méribel Village 1400 is de ideale plek voor uw wintersportvakantie. Naast het uitgebreide skigebied en de keuze uit tal van accommodaties, heeft deze locatie nog veel meer te bieden.

    Activiteiten

    Buiten skiën en snowboarden heeft Méribel Village 1400 een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Denk hierbij aan sneeuwschoenwandelen, hondensledetochten, paragliding en nog veel meer. Er zijn ook tal van winkels, restaurants en bars waar u kunt ontspannen na een dag vol actie.

    Gezinsvriendelijk

    Méribel Village 1400 is een zeer gezinsvriendelijke bestemming. Er zijn meerdere skischolen waar kinderen op een leuke manier de kneepjes van het skiën kunnen leren. Daarnaast zijn er ook kinderdagverblijven en clubs voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

    Boek uw verblijf in Méribel Village 1400

    Wacht niet langer en boek uw ideale accommodatie in Méribel Village 1400 bij Travelski. Of u nu op zoek bent naar een gezellig chalet voor het hele gezin, een luxe hotelkamer of een modern appartement, wij hebben het allemaal. Profiteer ook van onze andere diensten zoals skipassen, maaltijden en skiverhuur. Maak uw verblijf compleet met Travelski en zorg voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Bent u klaar voor een geweldige tijd op de pistes van Méribel Village 1400? Boek nu!