maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Les Menuires Reberty 1850 accommodatie

Kies Les Menuires Reberty 1850 voor een onvergetelijke skivakantie!

Les Menuires Reberty 1850 biedt een unieke skivakantie-ervaring in het hart van de Noordelijke Alpen in Frankrijk. Deel uitmakend van het grotere 'Les Menuires'-resort en verbonden met het beroemde 'Domaine des 3 Vallées', biedt dit skigebied niveau's van beginners tot experts, een maximaal gebied van 2850 meter hoogte en een fantastisch assortiment van 81 pistes. Voor de parcoursliefhebbers is er ook de aantrekkelijke optie om de verbluffende panorama's van de Pointe de la Masse te ontdekken. Het resort beschikt over meerdere funzones, biedt ski-pas en toegang tot het skigebied van Belleville.

Ontdek onze uitgebreide selectie accommodaties in Les Menuires Reberty 1850!

    Accommodatie in Les Menuires Reberty 1850

    Bij uw bezoek aan Les Menuires Reberty 1850 heeft u de keuze uit verschillende types verblijfsopties. Misschien geeft u de voorkeur aan het comfort en de sereniteit van een chalet, waar u zich direct thuis zult voelen. De chalets bieden ruime woonruimtes en zijn ideaal voor grote groepen of gezinnen.

    Hotels

    Als u op zoek bent naar het gemak en de luxe van een infaciliteiten, dan zijn onze hotels de perfecte optie. In het hart van Les Menuires Reberty 1850, bieden onze hotels u een comfortabele en gezellige uitvalsbasis voor uw skivakantie, met eersteklas diensten en voorzieningen om van te genieten.

    Residenties

    Fijnproevers zullen de charme van onze residenties waarderen, die tegelijkertijd modern comfort en traditionele bergarchitectuur integreren. Met appartementen van verschillende capaciteiten die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, kunt u hier genieten van uw skivakantie op uw eigen tempo.

    Appartementen

    En tot slot, voor een meer vriendelijk en economischer verblijf, biedt ons aanbod van appartementen een gevarieerde keuze aan comfortabele accommodaties, ideaal voor vriendengroepen of gezinnen.

    De voordelen van wonen in Les Menuires Reberty 1850

    Er zijn tal van voordelen verbonden aan het verblijven in Les Menuires Reberty 1850. Ten eerste betekent de locatie in de Noordelijke Alpen dat je volop kunt genieten van de wintersneeuw - het skiën is hier fantastisch en de skicondities zijn meestal goed tot aan het einde van het seizoen. Ten tweede is de accommodatie zeer gevarieerd, dus er is voor elk wat wils, van gezellige chalets en luxe hotels tot handige appartementen. Er zijn ook prachtige uitzichten op de bergen te genieten en veel activiteiten te doen naast het skiën, van wandelen en sneeuwschoenwandelen tot winkelen en genieten van de lokale cuisine.

    Verscheidenheid aan skipistes

    Met 81 verschillende skipistes is er gegarandeerd een helling voor elke skiliefhebber in je gezelschap. Van makkelijke pistes voor beginners, tot flinke uitdagingen voor de gevorderde skiërs.

    Inbegrepen skilift

    Geen zorgen over extra kosten voor de skilift - deze zit al bij uw accommodatie in Les Menuires Reberty 1850 inbegrepen!

    Reserveer uw verblijf in Les Menuires Reberty 1850

    Als u klaar bent om te genieten van alles wat Les Menuires Reberty 1850 te bieden heeft, wacht dan niet langer. Onze selectie van accommodaties is ontworpen om aan de behoeften van elke vakantieganger te voldoen. Of u nu verblijft met familie, vrienden of op een romantisch uitje, wij hebben de perfecte accommodatie voor u.

    Bereid uw vakantie voor

    Zin in een adembenemend uitzicht op de bergen, goed uitgeruste accommodaties en een scala aan sportieve en recreatieve activiteiten? Het is allemaal mogelijk in Les Menuires Reberty 1850!

    Bespreek nu

    Bespreek nu uw verblijf in Les Menuires Reberty 1850 en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie in de bergen. Reserveer vandaag nog op onze website om uw perfecte vakantie te garanderen.