Onze selectie vakanties in familieresorts

April in de Alpen: Winterplezier in de lente!

Als je op zoek bent naar een meer ontspannen skivakantie zonder te veel mensen, is april de perfecte tijd om op wintersport te gaan.

Met vele skigebieden die nog steeds veel zachte poedersneeuw hebben, is het niet te laat om de winterplezier te verlengen tot de lente. Het is een veel voorkomend misverstand dat je voor de beste skivakantie in december, januari of februari moet gaan - je kan eigenlijk het hele jaar door skiën in sommige gedeelten in de Alpen. In april is het laagseizoen maar je vindt nog steeds vele skigebieden die tot het uiterste gaan tot het eind van het wintersportseizoen.

Voor een besneeuwd april, raden we skiresorts aan met grote skigebieden, op een grote hoogte en een geschiedenis van sneeuw. We raden de volgende aan: Les Orres, Tignes, Chamonix-Mont-Blanc, Val d'Isère, Morzine, Alpe d’Huez en Les Gets, La Plagne, Les Arcs en La Norma.
Skiën is april is de perfecte tijd om te reizen als een groep familie of vrienden om het meeste te halen van je lange Paasweekend.

Om je perfecte accommodatie te vinden voor je skivakantie in april, raden we je aan om voordeel te halen van de langere lentedagen en te genieten van het prachtige uitzicht op de bergen. Het is het zeker waard om te investeren in een uitzicht op de Mont Blanc als je het ons vraagt!

We kunnen je wat aanbieden voor elk budget - en als je wacht op de weersverwachting voor april, hebben we super last-minute aanbiedingen op accommodaties, dus je zult geweldige deals kunnen vinden tot je vertrekdatum.

Dus er is niks te verliezen - boek je lente avontuur op de pistes vandaag!