• Home
  • > Les Menuires

Ski accommodatie in Les Menuires 

Een wintersport Les Menuires betekent verblijven in een skidorp met meerdere gezichten op 1800 meter hoogte. Het dorp bestaat uit diverse delen; het oude centrum La Croisette, met voornamelijk hoogbouw, en de dorpsdelen Reberty en Bruyères met meer sfeervolle accommodaties en houten chalets. Vanaf het centrale hoefijzervormige sneeuwplein La Croisette heb je een heel goed uitzicht over de pistes en liften die alle kanten het skigebied Les Trois Vallées inschieten.

Les Menuires is een geweldige bestemming voor koppels, familie of vrienden. Met restaurants van topkwaliteit in het dorp en op de berg en tal van spa's om te ontspannen en een aantal welverdiende behandelingen te krijgen. Je zult genieten van de gezellige sfeer van onze chalets, traditioneel en romantisch met open haarden en een prachtige omgeving in de bergen.

In Les Menuires is er genoeg kinderopvang en activiteiten op en naast de piste. We hebben veel familievriendelijke accommodaties in de buurt van de skiliften: genoeg om de toegang te vergemakkelijken en tijd te besparen. Met een breed scala aan accommodaties aan de voet van de pistes en in het dorp, word je goed bediend waar je ook wilt verblijven. Neem skimateriaal en skipassen in je pakket op om je familievakantie stressvrij te maken - het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is iedereen de deur uit krijgen! Voel je thuis, met voorzieningen om het hele gezin veilig en vermaakt te houden, zowel op als naast de pistes.