Slechts 10% aanbetaling
Betaal de rest later
Gratis annuleren tot 45 dagen voor vertrek
100% gratis annuleren
ZEN Annuleringsverzekering
Annuleren t/m de dag van vertrek
Wij helpen je graag!
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ontdek onze beste deals in Val Cenis

Kies je accommodatie in Val Cenis

Val Cenis ligt in de buurt van de Italiaanse grens, in een prachtig deel van de Franse Alpen met een ongelooflijk landschap en geweldige pistes. Met 125 km pistes en 50 km off-piste skiën is het een geweldige plek om te verkennen. Als dit klinkt als jouw soort vakantie, bekijk dan onze geweldige accommodaties.

Ga met een groep

Met hotels, residenties en privéappartementen is het gemakkelijk om groepsaccommodatie in Val Cenis te vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan een modern design of een traditionele woning, er zijn een hele reeks opties met onze Val Cenis-aanbiedingen. Veel woningen hebben schilderachtige balkons met een prachtig uitzicht op de bergen en de sneeuw. Met kamers voor maximaal 20 personen kan je er zeker van zijn dat er ruimte is voor iedereen. Met onze pakketten kan je skipassen en materiaal opnemen, zodat je dat niet voor de hele groep apart hoeft te regelen, wat je tijd en moeite bespaart! Stel je voor, na een lange dag op de piste ontspannen, chillen met vrienden en samen lachen om wie de beste val had ... Niets is beter dan dat!

Ga met z'n tweeën

Een skivakantie is een uitstekende gelegenheid om terug te trekken. Je krijgt alle voordelen van de pistes met een prachtig uitzicht en het plezier van skiën, evenals tal van andere mogelijkheden voor romantische momenten. Met restaurants, spa's, bioscopen en nog veel meer, ben je verzekerd van een ontspannen vakantie en een geweldige kans om te ontsnappen aan de stress van het moderne leven.

Ga met je familie

Voor families zal je geen spijt hebben van het kiezen van Val Cenis als bestemming. De pistes zijn geweldig voor beginners en kinderen die leren skiën, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een uitdaging op de meer technische pistes. Zoals altijd maken onze pakketten het leven gemakkelijk met materiaal aangepast aan verschillende leeftijden en aangepast aan je budget. Met een breed scala aan accommodaties en activiteiten kan je je thuis voelen, met faciliteiten om de hele familie veilig en vermaakt te houden, zowel op als naast de pistes!