• Home
  • > Skivakantie in La Norma
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Ontdek onze beste wintersport deals in La Norma inclusief skipas

Skivakantie in La Norma

Wintersport La Norma
La Norma ligt in de Savoie in een bosrijke omgeving en is een voordelige wintersport bestemming. Door de prachtige omgeving en de kleinschaligheid heeft deze wintersport bestemming een intiem karakter. La Norma heeft een autovrij centrum en genoeg ruimte om rustig te genieten met de kinderen. Het aanbod aan accomodateis bestaat zowel uit Chalets als appartementen.
 
La Norma is een zeer actief wintersportdorp waar je voor een aantrekkelijke prijs een aangename wintersportvakantie zult beleven. Zo wordt er wekelijks een programma voor jong en oud samengesteld. Zo kan je bijvoorbeeld op dinsdag gratis avond-skiën! Een groot deel van de accommodaties, winkels, restaurants en terrasjes bevinden zich rondom het centraal gelegen sneeuwplein waar je kunt relaxen na een dag skiën of snowboarden. Het is op het sneeuwplein zowel overdag als ’s avonds gezellig druk. De wintersport bestemming La Norma ligt op 1350 m hoogte. Het dorp biedt goede mogelijkheden voor kinderopvang en ski- en snowboardlessen.
 
Skigebied La Norma
Kies je voor een wintersport in La Norma, dan kies voor wintersport in een voor overzichtelijk, kleinschalig skidorp met een super skigebied. Bijkomend voordeel van La Norma is dat er geen tot nauwelijks wachttijden bij de liften zijn. La Norma is compact en familievriendelijk. Het skigebied bestaat uit 65 kilometer aan gevarieerde pistes, heeft 13 skiliften en het hoogste punt ligt op 2750 m. Het snowpark La Repose ligt prachtig tussen de bomen. Wil je meer kilometers maken, kijk dan eens naar de voordelen van de ESKI-MO skipas die standaard bij onze reispakketten is inbegrepen. Hiermee kan je onbeperkt skiën of snowboarden in Valfréjus en ook 1 dag de skigebieden van zowel Aussois, Val Cenis als Bonneval-sur-Arc ontdekken. Voor een kleine toeslag kan je een dagtrip naar Val Thorens maken.
 
En wil je een keer iets anders doen dan skiën of boarden? Dan kan je tijdens je wintersport in La Norma winterwandelen, sneeuwschoenwandelen, airtuben met air bag, ijsduiken, snakeglissen en nieuw dit jaar is ontstressen in de cosmic-sauna!