Over ons

Travelski.com is opgericht in 2005 en is dé specialist op vlak van skivakanties à la carte via internet. Echt iedereen kan er terecht: van doorgewinterde skiërs tot beginnelingen en van families tot vriendengroepen of zelfs singles.

Als echte pionier heeft www.travelski.com zich in de markt voor wintersportvakanties opgewerkt met een op maat gemaakt pakket dat gebruikers de mogelijkheid biedt om in slechts 5 muisklikken een gepersonaliseerde reis te boeken.

Afhankelijk van je voorkeuren kan je met de handige zoekmachine in één klap, jouw verblijf, skimateriaal, skipas, skilessen en zelfs je persoonlijke voorraad om de week door te komen vastleggen.

Travelski.com wilt de beste service leveren die je toelaat op een uiterst makkelijke en goedkope manier uw skivakantie vanuit je luie stoel in elkaar te steken. Voor ons is het uiterst belangrijk een eenvoudig te hanteren online reserveringtool aan te bieden die aangenaam is in het gebruik en die je een duidelijk overzicht geeft. Of je nu een op maat gemaakte reis organiseert of eerder één van de voorgestelde pakketten neemt, je zult je het zeker en vast niet beklagen. Eenmaal je je keuze hebt gemaakt, rond je je reservering af waarbij je betaling gegarandeerd 100% veilig is en rest je enkel nog vol spanning uit te kijken naar je vertrek.

Travelski.com staat voor simpel, probleemloos en snel. Je klikt, je reserveert en je vertrekt. Je hoeft je niet druk te maken om alle moeilijkheden die je zou kunnen tegenkomen want die nemen we voor onze rekening. Je dient enkel te genieten en de skiheld in jezelf los te laten!

Ons verhaal

Yariv Abehsera, de oprichter van groupe Travelfactory, heeft zijn masterdiploma behaald als financieel ingenieur en begon daarna zijn carrière in de bankenwereld. Dankzij deze ervaring heeft hij heel wat spelers in de toeristische sector mogen ontmoeten en daaropvolgend kwam hij tot de volgende vaststelling: er is nog niemand op het idee gekomen om volledig samengestelde reizen aan te bieden om hun eigen land te ontdekken! Richt hij een online tour operator op om aan deze vraag te voldoen.

Het avontuur blijkt al snel een echt succes en bijgevolg staan Yariv Abehsera vandaag aan het hoofd van een reisbureau met meerdere merken onder hun vleugels. Ze hebben het geschopt tot één van de Franse en Spaanse marktleiders wat betreft de organisatie van vakanties.

Statistieken

 • €82 miljoen
  omzet in 2018/2019

 • 140
  gepassioneerde experts tot je dienst

 • 344 298
  klanten in 2018/2019

 • Meer dan 5000
  vakanties in Frankrijk en omstreken

 • Meer dan 2500
  skivakantiepakketten