Kies je accommodatie in Tignes 

Tignes is een gerenommeerd skigebied, met zijn meer, dam en gletsjer waardoor het zich onderscheidt van de rest. Als Tignes de plek voor jou lijkt, bekijk dan onze accommodaties! Als een groep vrienden, familie of een stel doen we er alles aan om je iets te bieden dat aan je behoeften voldoet.

Ga met een groep

Met veel appartementen in het hele resort, biedt Tignes een breed scala aan opties voor een even breed scala aan voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een modern appartement met een 21e-eeuwse uitstraling, een appartement in traditionele chaletstijl of iets er tussenin, je kunt er zeker van zijn dat er iets voor jou en je groep is. Sommige appartementen bieden plaats aan maximaal 12 personen, dus je kunt er zeker van zijn dat allerlei groepen welkom zijn. Qua faciliteiten is er genoeg om je tevreden te houden. Alle appartementen zijn in de buurt van liften en sommige zijn in de buurt van winkels en diensten die je groep nog gemakkelijker maken. Stel je voor met al je vrienden in de pure bergsfeer, ontspannen na een geweldige dag skiën omringd door prachtige besneeuwde bergen...

Ga met z'n tweeën

Tignes biedt je alles waar je van droomt: opmerkelijke accommodatie, een prachtige gletsjer, restaurants en onvergetelijke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord in de bergkuuroorden of een adrenaline gevoede ontsnapping naar de hellingen, Tignes biedt een breed scala aan accommodaties om de kavel te dekken. In een prachtige omgeving met een skigebied tot 3500m hoogte en een iconisch meer dat er in de winter prachtig uitziet. Als je, net als wij, denkt dat dit ideaal klinkt voor een vakantie met een stel, bekijk dan onze vele accommodaties.

Ga met je familie

Tignes is een geweldige locatie voor een familieskivakantie. Natuurlijk is skiën en snowboarden erg leuk, maar als je zin hebt om iets nieuws te proberen, is er een hele reeks activiteiten om te proberen. Bungee trampolinespringen, sneeuwschoenen, snowtubing en zelfs ijsduiken! Voor accommodatie hebben we veel opties om het leven van een familie gemakkelijk te maken, of het nu gaat om een appartement aan de voet van de pistes of om maaltijden en materiaal in je pakket op te nemen. Voel je thuis, met voorzieningen om het hele gezin veilig en vermaakt te houden, zowel op als naast de hellingen!