maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

  • Home
  • > Wintersport shortstay

Shortstay wintersport: inclusief skipas

Shortstay wintersport - weekend of midweek skiën

Zin in wintersport, maar gaat een hele week niet lukken of wil je als tussendoortje even de lange latten op? Met ons prachtige aanbod in midweek, korte en weekend skivakanties snijdt het mes naar twee kanten. Een korte skivakantie scheelt vakantiedagen en je ervaart toch de dynamiek en ontspanning van een wintersportvakantie! Ga gezellig met z’n tweeën of samen met je vrienden, collega’s of familie naar de Alpen of de Pyreneeën en ervaar een geweldige short stay in één van de vele hotels al dan niet inclusief halfpension. Behoefte om met meerdere reisgenoten in één accommodatie te verblijven, kies dan voor een appartement of chalet. 

Tijdens de winter is het vaak lastig om In echte hoogseizoenweken een short stay te boeken in een appartement of chalets. Dan verhuren de accommodaties liever een week of langer. Bij hotels is het vaak wel mogelijk.

Een korte skivakantie voor een lage prijs in een van de beste, grootste skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk? Of je nu een beginnende wintersporter bent of een expert, het maakt niet uit! Ook als je geen skiër of snowboarder bent, en meer voor de fun meegaat, dan vind je op onze site activiteiten die je zullen aanspreken. Profiteer van onze packages de we selecteerden in de Alpen en de Pyreneeën. 
Ben je gecharmeerd van authentieke dorpen zoals Saint Jean d'Arves, Val d'Isère of Val Cenis. Of verblijf je liever in een grotere plaats zoals Chamonix of Innsbruck, kijk dan eens wat Travelski te bieden heeft. Om zoveel mogelijk uit een kort verblijf te halen, heeft een ski-in of ski-out verblijf aan de piste vaak de voorkeur. Ook de grootte van een skigebied, zoals Le Grand Massif en Portes du Soleil, kan doorslaggevend zijn. Of een bepaald dorp spreekt je aan zoals Alpe d'Huez, Belle Plagne, Orcières, Serre Chevalier en Val Thorens. 

Houd je van haute cuisine of geef je de voorkeur aan een meer eenvoudige keuken? Is er een wellness met zwembad, of wat zijn de aprés-ski mogelijkheden? En wat zijn de opties voor een leuke activiteit? Stuk voor stuk wensen die je vooraf kunt bekijken en helpen bij het uitkiezen van je favoriete vakantiespot. Dé online ski-expert Travelski.nl bied je veel meer dan alleen skiën!
Aanbod wintersport shortstays
Een short stay boek je al voor minder dan € 50,- per persoon! Of je nu voor luxe gaat of juist een goedkope korte skivakantie, het kan allemaal. In de regel neemt, zodra het aantal beschikbare accommodaties duidelijk wordt, het aantal short stays in zowel Oostenrijk als Frankrijk toe tijdens het vorderen van het winterseizoen. Het aanbod van Travelski.nl past zich hier voortdurend op aan. 
Je kunt een korte skivakantie boeken naar bijvoorbeeld de volgende accommodaties en dorpen:

- Residence Les Alpages de Val Cenis 4* | Val Cenis | 🇫🇷
- Residence La Muzelle | Les Deux Alpes | 🇫🇷
- Residence Club MMV L'Etoile des Sybelles | Le Corbier | 🇫🇷

Boeken en contact
Boek snel en eenvoudig een korte skivakantie op onze website. Met het ‘Zoekmenu’ op de homepage maak je snel een eigen selectie, het zoekresultaat kun je vervolgend verder verfijnen met onze filters. Voor vragen en/of opmerkingen over een korte skivakantie bij Travelski kun je contact opnemen via de mail, telefoon of via onze livechat.