Skiën maar dan eenvoudig

Alles is gereed voor je aankomst (skipas, skiuitrusting, skilessen, maaltijden)

Ons aanbod

Een grote selectie accommodaties geselecteerd door onze experts

Wij zijn hier om te helpen!

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Onze selectie in Les Deux Alpes

Waarom skiën in Les Deux Alpes?

Les Deux Alpes is een ontzettend populair skigebied in de Isère regio in de Franse Alpen. Gelegen op 1650m boven zeeniveau, 70 pistes en met de mogelijkheid om te skiën tot 3600m. Les Deux Alpes is Frankrijks op een na oudste skigebied.

Dankzij de grote hoogte en gletsjes staat Les Deux Alpes bekend al een sneeuwzeker skigebied. De Mont-de-Lans gletsjer is Europa's grootste skigletsjer.

Met 69 skiliften die je verbinden met het adembenemende, vooral boomvrij skigebied, laat Les Deux Alpes je verrassen. Les Deux Alpes heeft ongeveer 220km skipistes, waarvan 17 groene, 45 blauwe, 22 rode en 12 zwarte. EĂ©n daarvan is zelfs de meest verticale piste ter wereld. Les Deux Alpes is ontzettend divers en biedt van alles voor iedereen.

Les Deux Alpes heeft de stempel "Familie Plus" die garandeerd dat er voor iedereen wat te doen is, ook als je liever een dag niet gaat skiën. Zo biedt Les Deux Alpes talloze niet-ski activiteiten, zoals zwembaden, schaatsen, rodelen, spa's, yoga en paragliden.

Gelegen op 1065km rij-afstand vanaf Utrecht. Ga je liever met het vliegtuig, dan kan je het beste naar Grenoble of Chambery vliegen. Vanaf beide luchthavens is het minder dan twee uur rijden.