Onze verblijven voor 20-02-2020 t/m 27-02-2020

Onze verblijven voor 13-02-2021 t/m 20-02-2021

Wintersport in de Krokusvakantie

Breng je skivakantie in februari door in één van onze geweldige accommodaties aan de voet van de pistes

Als je deze februari met je familie naar de bergen gaat, zal je ontzettend veel vakantieverblijven vinden die perfect zijn voor families. Kan je je iets beters voorstellen dan een mooi resort compleet met een verwarmd buitenzwembad?

Skivakanties in februari zijn perfect voor families die het meest uit de krokusvakantie willen halen. Je kunt zelfs je skimateriaal huren en skilessen boeken in februari. Het enige wat je moet doen, is toevoegen wat je wilt in je boeking zodat alles klaar is voor je aankomst!


Een populaire tijd om te gaan skiën met de familie

Voor families raden we knusse dorpsgebieden zoals Saint Jean d’Arves, Samoëns, Serre Chevalier, Saint Martin de Belleville, Les Orres, La Norma of Plagne Bellecôte.

In elk van deze skigebieden vind je er familievriendelijke vakantieclubs, klaar om je te verwelkomen voor een lang of kort verblijf. Er zijn zelfs last minute skiappartementen en speciale aanbiedingen om je familievakantie betaalbaar te houden.

Februari in de bergen: reserveer je skivakantie in één van de mooiste skigebieden in de Alpen of Pyreneeën

Een verblijf in een skivakantieclub geeft je de mogelijkheid om pakketten te maken inclusief skipassen met onbeperkt toegang tot skiliften, halfpension of volpension en toegang tot een binnen- of buitenzwembad. Dit soort resorts hebben meestal ook een kinderclub / kindergarten, waardoor ze perfect zijn voor kleintjes die mee willen doen aan de winterpret. 

Vind jouw perfecte accommodatie voor de Krokusvakantie

Om je familieskivakantie te optimaliseren, is het belangrijk de juiste accommodatie te kiezen. We kunnen wat aanbieden voor elk budget en voor elk individuele wens. Als je nou een kleine studio voor je gezin wil of als je je hele familie uitnodigt, we hebben het! Kies uit hotelkamers, suites of een appartement van 1, 2, 3, of 4 kamers.

Natuurlijk zijn het niet alleen families die het leuk kunnen hebben. Skivakanties in februari zijn ook perfect voor een groep vrienden of voor een koppel. Je kunt gaan voor volpension of halfpension voor een heerlijk ontspannen vakantie.