• Home
  • > Wintersport inclusief skipas

Wintersport inclusief skipas

VOORDELIG OP WINTERSPORT, BOEK JOUW SKIVAKANTIE MET SKIPAS

Skivakanties inclusief skipas
Ga je op wintersport dan heb je, met uitzondering van de niet-skiërs en allerjongsten, een skipas nodig! Voor een skivakantie inclusief skipas ben je bij Travelski aan het juiste adres! Wij bieden een enorm aanbod aan packages waarbij zowel de accommodatie als de skipas zijn inbegrepen. Boek je de skipas in combinatie met je accommodatie dan ontvang je een aantrekkelijke korting. De korting voor een weekpackage in het laag- of midden seizoen kan oplopen tot maar liefst 33%!

Ga je een week, en kies je voor een skivakantie plus skipas, dan is bij Travelski standaard een skipas voor 6 dagen inbegrepen. Je kunt binnen ons aanbod ook filteren op een kort verblijf – ook wel een short stay genoemd – uiteraard bieden wij ook dan packages met hoge kortingen!

Heb je voordat je op wintersport gaat al inclusief skipas geboekt dan staat dit garant voor een ontspannen start van je skivakantie. En al helemaal als je gebruik maak van ons label Smile & Pass. Deze unieke service, waarbij de skipas voor je klaarligt bij het inchecken, bieden we aan bij alle Skissim accommodaties die we in eigen beheer hebben. En dat zijn er aardig wat: 

Les Menuires – Résidences Les Menuires
De prijs van een skipas varieert van gebied tot gebied en wordt bepaald door de grootte van het skigebied en het aantal skiliften. Je kunt geld besparen door een zogenaamde ‘kleinere’ skipas te kopen. Die geeft alleen toegang geeft tot skiliften die bij het dorp behoren waar je verblijft. En als je dan aan het einde van de week alsnog het grote skigebied wilt ontdekken dan koop je een uitbreiding voor 1 dag.

Een voorbeeld van zo’n kleinere skipas is die van Les Menuires, goed voor 150 km aan pistes, en je koopt dan een uitbreiding voor het Les Trois Vallées skigebied (totaal 600 km). Wil je van vanaf de start van je skivakantie optimale vrijheid, koop dan direct een pas voor het grotere skigebied. Andere voorbeelden van zo’n ‘kleinere’ pas zijn La Plagne en Les Arcs, met respectievelijk 225 en 200 km aan pistes. Koop je de grote Paradiski pas dan heb je onbeperkt toegang tot 425 km aan pistes inclusief de dubbeldeks Vanoise Express-gondel die beide gebieden met elkaar verbindt.

Of bijvoorbeeld de skipas Les Portes du Soleil. Met deze pas heb je toegang tot diverse Franse dorpen zoals Les Gets, Morzine, Avoriaz, Châtel en je kan zelfs de grens over naar o.a. het Zwitserse Morgins! Maar je kunt hier dus ook een skipas voor een deel van het grote skigebied kopen.

Bij Travelski kun je alleen in Frankrijk al terecht bij meer dan 1800 accommodaties verdeeld over 129 dorpen in meer dan 30 skigebieden.
Door ons grote aanbod en kennis van de skigebieden mogen we ons met recht dé Frankrijk wintersport specialist van Nederland noemen.
Veel skipassen geven je het recht om gratis of met korting gebruik te maken van de skibus en allerlei activiteiten die in het dorp of op de piste worden georganiseerd. Denk daarbij aan zwemmen, sleeën, paragliden, tokkelen en wellness. Bekijk goed welke skipas bij je past en aansluit bij je ski- of snowboardniveau. En voorkom met een kleinere pas dat je onnodig betaalt voor pistekilometers waar je tijdens je wintersport geen gebruik van maakt. Biedt je skipas ook nog leuke extra’s, dan kun je helemaal optimaal genieten van de bergen!