10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Ontdek onze beste wintersport deals in La Rosiere inclusief skipas

Waarom op wintersport in La Rosière?

Het fijne dorp La Rosière ligt in de Haute-Tarentaise en heeft met het middelgrote skigebied San Bernardo heel veel te bieden (160 km piste). De setting is ongeëvenaard met een panoramisch uitzicht vanuit het hele dorp over de Tarentaise-vallei.
 
Oorspronkelijk gestart in 1961 door de dorpelingen zelf, heeft La Rosière het traditionele dorpsgevoel weten te behouden. En ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed in balans. Het dorp ligt tegen de grens van Italië aan en biedt de unieke ervaring om de grens over te gaan op je ski’s of snowboard. Hier kun je afdalen naar het Italiaanse La Thuile om in een van de vele berghutten een ‘pasta di mama’ te verorberen. De hooggelegen pistes hebben veelal een zuidligging, zodoende pak je op een mooie dag heel wat zonuurtjes. Het nieuwe deel Mont Valaisan is een mooi uitdagend extraatje voor onder andere freeriders. Dankzij de geografische ligging ten opzichte van de Mont-Blanc staat San Bernardo al heel wat jaren in de top 5 van de meest sneeuwzekere skigebieden van Frankrijk en dat wil wat zeggen!
  
Wintersport met kinderen
La Rosière is uitermate geschikt voor een wintersport met kinderen. Er zijn onder andere 2 gratis sleepliften, kinderskituinen, crèches en een lunchopvang die wordt verzorgd door de ESF skischool. Broertjes en zusjes, waarbij de één op de crèche zit en de ander in de kindertuin les krijgt, kunnen hier samen warm lunchen. Ideaal! Bovendien heeft La Rosière het Family Plus label. Dit betekent dat er wordt voldaan aan talrijke faciliteiten voor kinderen. Van kinderopvang tot klimmuren!
 
In zowel het centrum als Les Eucherts bieden wij prachtige chalet-residences aan. Ruime appartementen waar je met je gezin of meerdere gezinnen prima vakantie kunt vieren. Tevens geschikt voor een groep vrienden of een bedrijfsuitje. Vaak zelfs met een zwembad en wellness. De wijk Les Eucherts ontwikkelde zich in pakweg 14 jaar tijd tot een waar mini-dorpje. De faciliteiten werden flink uitgebreid met o.a. een supermarkt, bar, restaurants, skischool, bowling en ijsbaan.
 
Op zoek naar een bijzonder ervaring tijdens je wintersport? Bezoek dan Village Igloo voor een lekker drankje in de bar. Ook kan je er terecht voor een hapje en zelfs een nachtje slapen. Je bereikt Village Igloo met de piste Marmottes (blauw of rood).
 
La Rosière vormt samen met het Italiaanse La Thuile het skigebied Espace San Bernardo. Tijdens je wintersport La Rosière heb je 160 km piste tot je beschikking. Het gebied bij La Rosière is uitermate geschikt voor beginnende en licht-gevorderde wintersporters. Je vindt hier veel brede pistes! Doordat het hier, ook in het hoogseizoen, in vergelijking met omliggende skigebieden relatief rustig op de piste is, heb je hier alle ruimte. Voor het steilere werk kunnen wij je de pistes van het nieuwe deel Mont Valaisan en de pistes boven het Italiaanse La Thuile van harte aanbevelen. Je bevindt je dan in de Val d’Aosta waar je zelfs kunt helicopter-skiën! In de bosrijke omgeving van La Rosière liggen 6 km aan langlaufloipes en zijn er mooie gemarkeerde wandelroutes.
 
Waarom een wintersport La Rosière?
- Zeer zonnig! Gelegen op de zuidhelling
- Traditioneel en gastvrij
- Wintersport in Frankrijk en Italië
- Sneeuwzeker, veel ruimte
- Family Plus
- Rustig weinig wachttijden