maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Les Portes du Soleil

Portes du Soleil skigebied

Ontdek het gebied van Portes du Soleil en zijn 12 wintersportplaatsen: Abondance, Avoriaz, Châtel, la Chapelle d'Abondance, Les Gets, Montriond, Morzine en St-Jean d'Aulps voor de Franse kant en Champery, Morgins, Torgon en Val d'Illiez voor de Zwitserse kant. Travelski biedt accommodaties aan in elk van de Franse resorts, zodat je kunt profiteren van een afwisselende wintersportvakantie in een van de populairste toeristische gebieden van Frankrijk. Dit is een Frans-Zwitsers gebied, gelegen in het Chablais-massief. Met de skipas Portes du Soleil heb je toegang tot 650 km aan pistes die toegankelijk zijn vanuit wintersportplaatsen op verschillende hoogten.
 

Portes du soleil: skigebied met veel zon

Het gebied ligt tussen de 1.000m en 2.400m hoogte. Skiërs kunnen zowel plezier- als wedstrijdskiën. De pistes zullen skiërs van alle niveaus aanspreken. De beginnerszones of de pistes voor ervaren skiërs zullen aan ieders verwachtingen voldoen. Het gebied wordt beschouwd als een van de grootste ter wereld. Bijna 800 sneeuwkanonnen verspreid over de pistes zorgen ervoor dat er het hele seizoen sneeuw ligt. De oriëntatie van de Portes du Soleil zorgt er, zoals de naam al zegt, voor dat skiërs de meest ideale zon krijgen.

Wintersportactiviteiten in skigebied Portes du Soleil

De 12 wintersportplaatsen in het skigebied bieden een verscheidenheid aan activiteiten, evenementen, entertainment en plezier voor jong en oud. Er zijn sneeuwschoen-, hondenslee-, paragliding-, zweefvlieg-, rodel- en andere activiteiten. Handiski activiteiten zijn ook aanwezig. In de loop der decennia hebben deze resorts, waarvan sommige internationaal bekend zijn, skiërs van wereldklasse voortgebracht. De Portes du Soleil is een prachtig skigebied met een voortdurend verbeterde infrastructuur om het comfort en de veiligheid van de wintersporters te garanderen. Nu is het tijd om te genieten van een wintersportvakantie in de Portes du Soleil.


Portes du soleil appartementen, residences, chalets en hotels

Ben je van plan naar Les Portes du Soleil te gaan tijdens je volgende wintersportvakantie, maar je weet nog niet waar je het beste kan verblijven? Wij helpen je een handje. Bij Travelski boek je direct je accommodatie met skipas. Met ruime keuze uit accommodaties zit er altijd wel iets tussen dat je aanspreekt. Wellicht zoek je een accommodatie in Châtel of in Avoriaz.

Avoriaz & Morzine

Avoriaz is een uitstekend skigebied dat populair is bij families. Avoriaz is een moderner skioord, met moderne gebouwen, en is via skiliften verbonden met het aangrenzende Morzine. De twee plaatsen liggen zo dicht bij elkaar en zijn zo uitstekend met elkaar verbonden, maar daar houdt hun gelijkenis bijna op. Morzine werd oorspronkelijk gesticht als alpendorp en heeft nog veel van dat gemeenschapsgevoel van een dorp behouden. Avoriaz daarentegen is volledig autovrij en heeft een sterke identiteit als duurzaam en doelgericht skigebied.

Châtel

Châtel, een charmant, authentiek alpendorp, heeft opvallend minder hoogbouw en een goed bewaard gebleven bergsfeer. Châtel is een populaire keuze voor gezinnen en liefhebbers van gezellige houten chalets en landschappen met traditionele architectuur. Met 83 km skiën in de directe omgeving, 9 groene pistes, 15 blauwe pistes, 15 rode pistes en 6 zwarte pistes, is het een ideale bestemming voor groepen met een gemengd niveau.

Les Gets

Les Gets, gelegen tussen het meer van Genève en de Mont Blanc aan de westkant van het Frans-Zwitserse skigebied Portes du Soleil, is een charmant Savoyaards dorp met typische Alpenarchitectuur. Het gebied is uitstekend geschikt voor beginners en gevorderde skiërs en heeft een meerderheid aan blauwe en rode pistes. Bekroond met de gewilde 'Famille Plus' erkenning, heeft Les Gets het stempel van goedkeuring gekregen als een uitstekende optie voor familie wintersportvakanties.