• Home
  • > Les Arcs 1800 Wintersport
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Wintersport boeken in Les Arcs 1800

Les Arcs 1800

Wintersport in Les Arcs 1800


Een wintersportplaats met alle accommodaties direct aan de pistes voor een ideaal vakantieverblijf. Het skigebied van Les Arcs 1800 is een van de 4 grote plaatsen van de internationaal bekende wintersportplaats Les Arcs. Gelegen op 1800 meter, midden tussen de dennenbomen en met uitzicht op het sneeuwfront, is de wintersportplaats Les Arcs 1800 een 100% ski in ski out skidorp, zeer gemakkelijk toegankelijk en veilig dankzij de voetgangerspaden tussen de verschillende delen en de verplichte parkeerplaatsen bij de ingang van het skigebied. Met uitzicht op de Mont Blanc aan de ene kant en het skigebied aan de andere kant, is het resort van Les Arcs 1800 perfect afgestemd op gezinnen dankzij de opvang en de leuke voorzieningen. Het is ook geschikt voor groepen vrienden en gezelschappen met dank aan de dagelijkse entertainment, de leuke en sportieve activiteiten, de bars, zonnige terrassen en discotheken.


Sneeuwzekerheid Les Arcs 1800


Les Arcs 1800 is een populaire bestemming voor skiërs en snowboarders vanwege de sneeuwzekerheid. De pistes van Les Arcs 1800 zijn bedekt met een dikke laag sneeuw, waardoor het skiën en snowboarden hier veilig en plezierig is. De sneeuwcondities in Les Arcs 1800 zijn uitstekend, dankzij de hoogte van het skigebied en de gunstige ligging.

Het dorp van Les Arcs 1800 zijn gelegen op een hoogte van 1.800 meter, wat betekent dat er voldoende sneeuw is om de hele winter door te skiën. Bovendien is Les Arcs 1800 een van de weinige skigebieden in Frankrijk waar de sneeuwcondities ook in de lagere gebieden goed zijn. Hierdoor is Les Arcs 1800 een ideale bestemming voor zowel gevorderde als beginnende skiërs en snowboarders.

Naast de sneeuwzekerheid biedt Les Arcs 1800 ook een grote diversiteit aan pistes. Er zijn pistes voor elk niveau, van gemakkelijke blauwe pistes tot uitdagende zwarte pistes. Daarnaast zijn er ook veel off-piste mogelijkheden voor de echte avonturiers.


Wintersportactiviteiten voor een geslaagde familievakantie in Arc 1800


De wintersportplaats Les Arcs 1800 staat bekend als een "familieresort", dankzij talrijke voorzieningen en faciliteiten voor kinderen en hun ouders. In Les Arcs vind je een groot aantal activiteiten om in de winter en zelfs gedurende het hele jaar te doen. Op het terrein van de resorts Les Arcs 1800 en Les Arcs 2000 vind je gratis en beschermde kinderzones, waar de jongsten met hun ouders terecht kunnen. Voor kinderen die al bekend zijn met sneeuw zijn er in het resort allerlei mogelijkheden, onder begeleiding van een professionele skileraar.

Wintersporters kunnen genieten van de vele activiteiten die het Les Arcs 1800 aanbiedt om hun dagen in de sneeuw onvergetelijk te maken.

- Zwembad: Een paradijs voor kinderen na een dagje skiën, want het is een ideaal moment om stoom af te blazen en de vermoeide spieren te laten rusten.
- Rodelen: maak met je familie een tochtje over de rodelbanen en geniet van het lachen van je kinderen.
- IJsbaan: huur schaatsen (of neem ze mee) en geniet een hele of een halve dag met de hele familie op het ijs.