10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Ontdek onze beste wintersport deals in 3 Vallees inclusief skipas

Wintersport Les 3 Vallées

Skigebied Les Trois Vallées
Wintersport in Les Trois Vallées betekent een skivakantie in hét grootste aaneengesloten skigebied ter wereld! Het overgrote deel van de 600 km aan pistes ligt boven de 1800 meter en is daardoor zeer sneeuwzeker. Les Trois Vallées bestaat uit een 10-tal dorpen met elk hun eigen uitstraling. Zo staat Val Thorens, de thuishaven voor de Dutchweek en de SnowParade bekend als de ultieme ski-in ski-out bestemming. Wil je liever een iets lager gelegen en voordeliger skidorp in Les Trois Vallées, kies dan voor Les Menuires, Méribel-Mottaret of La Tania. Ben je op zoek naar een mondainer vakantieadres dan zijn Méribel, Courchevel en St. Martin de Belleville bij uitstek geschikt. Is wellness een van je favoriete bezigheden, kijk dan eens naar Brides-les-Bains, het kuurdorpje in de vallei. Maken we de oversteek helemaal naar de andere kant van Les 3 Vallées dan is wellicht het pittoreske dorpje Orelle in de Vallée de Mauriënne een goed idee. Deze vallei wordt ook wel de 4de vallei genoemd, en is direct aangesloten op het skigebied van Val Thorens. Vanaf winter 21/22 is hier de ‘state of the art’ 10-persoons hi-speed cabinelift in gebruik die je in 13 minuten afzet op de Plan Bouchet op 2350 m hoogte. Kortom, Travelski biedt volop keuze in dit grenzeloze, sneeuwzekere en zeer gevarieerde skigebied!

Gebiedsinformatie Les Trois Vallées
- Hoogste punt skigebied: 3230 m
- Laagste punt skigebied: 1100 m
- Aaneengesloten: Ja    
- Aantal cabineliften: 40
- Aantal stoeltjesliften: 61
- Aantal sleepliften: 39
- Lengte groene pistes: 40 km
- Lengte blauwe pistes: 272 km
- Lengte rode pistes: 216 km
- Lengte zwarte pistes: 72 km
- Lengte alle pistes: 600 km
- Off-piste routes: 50 km
- Snowparken: Ja
- Funparken: Ja
- Langlaufen: Ja
- Gratis skipas kind: Ja, t/m 4 jaar
- Sneeuwkanonnen: Ja

Wintersport Les Trois Vallées
Maximaal wintersportplezier met geen of geringe wachttijden bij de skiliften, hét droomscenario voor elke wintersporter! Tijdens je wintersport in Les Trois Vallées maak je kennis met ’s werelds modernste en grootste aanééngesloten skiliften netwerk. Daarnaast kan je genieten van een van de veiligste skigebieden ter wereld. De meest moderne technologie wordt toegepast bij lawine preventie, piste markering en snelle pistehulpdiensten. Veilige beginnerszones zorgen er bovendien voor dat dit gebied ook favoriet is bij gezinnen met jonge kinderen en minder ervaren wintersporters. Met voldoende sneeuwval en de hulp van strategisch geplaatste sneeuwkanonnen kun je tot eind april nog het volledige skigebied doorkruisen. Wat een topgebied!

Skigantisch afdalen
Het liftennetwerk van Les 3 Vallées verbindt naadloos een bonte rij van karakteristieke skidorpen. Zowel de moderne dorpen Val Thorens, Les Menuires, Courchevel, La Tania, Meribel, Mottaret als de meer authentieke dorpen Brides les Bains en St. Martin de Belleville behoren tot dit gebied. De naam Les Trois Vallées oftewel drie valleien, geeft aan dat het 600 km grootte skigebied zich uitstrekt over drie dalen. Daarnaast is er met de uitbreidingen aan de Val Thorens – Orelle zijde eigenlijk sprake van een 4de vallei. Of je nu een beginner of en pro bent, met de magnifieke pistes, grandioze off-piste opties, snowparken en leuke berghutten is dit skigebied voor elke snowboarder en skiër een waar paradijs! Voor de échte kilometervreters is er de Grand Tour de Trois Vallées. Op deze manier ontdek je op één dag zoveel mogelijk ins en outs van deze skigant.

Sneeuwgarantie
Les Trois Vallées kan dankzij haar gunstige hoge ligging, plus ongeveer 2500 sneeuwkanonnen, het grootste aanééngesloten pistenetwerk mét sneeuwgarantie van heel Europa garanderen! Als een ander gebied een groter netwerk kan aanbieden, dan geeft het gebied daarvoor een vergoeding. 

Controle skipassen
De skipassen voor Les 3 Vallées zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Hier wordt bij liftpoortjes met nieuwe cameratechnieken systematisch op gecontroleerd!