maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

  • Home
  • > Skiles Val Thorens
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

skiles Val Thorens

Skiles Val Thorens: honderden km pistes voor beginners!

Skiles Val Thorens: boek direct online

Of je nou beginner of ervaren bent, voor iedereen is het van tijd tot tijd verstandig om skilessen te nemen. Ga je dit jaar naar Val Thorens en je hebt je skilessen nog niet geboekt, dan kan dat eenvoudig in combinatie met accommodatie en skipas.

In Val Thorens heb je zelfs meerdere skischolen tot je beschikking. Prosneige, ESI, Evolution 2 en de ESF zijn de grootste en bekendste skischool. Via onze website kan je je skilessen direct bij de ESF Val Thorens boeken.

In principe spreken alle (met name de jongere) skileraren een goed woordje Engels. En mocht de taal een probleem zijn dan is lichaamstaal een prachtige oplossing.


Veel pistes voor beginners: 234 km blauwe pistes

In Val Thorens en Les Trois Vallées is er ontzettend veel keuze voor beginnende skiërs. In sommige andere skigebieden kan dit nog wel eens een probleem zijn, maar in Val Thorens is de keuze in pistes mega. Zo zijn er alleen al 234 km aan blauwe pistes in heel Les Trois Vallées. De meeste skigebieden hebben zo veel km pistes nog niet eens bij elkaar opgeteld.

Dus als je begint met skiën in Val Thorens bij bijvoorbeeld de ESF hoef je niet bang te zijn om de hele week dezelfde oefenpiste af te gaan. Er is genoeg variatie die volop benut kan worden.