• Home
  • > Saint François Longchamp

10% aanbetaling + overige kosten

 

Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst

 

Onze klantenservice helpt je graag!

 

Vind je accommodatie in Saint François Longchamp

Saint François Longchamp, gevestigd in de regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk, is de ideale plek voor je skivakantie. Het is perfect als je op zoek bent naar een kleiner familiegebied met een grote persoonlijkheid.

Genesteld onder de berg Cheval Noir op 2832m boven zeeniveau, is het domein niet ver van Moûtiers, Grenoble en Chambery. Als zodanig is het erg handig om vanaf vliegvelden Chambery of Grenoble te komen. Als alternatief is het slechts 1,5 uur rijden vanaf het Thalys-station in Bourg-Saint-Maurice.

Dus wat je budget ook is, we hebben een breed scala aan accommodaties beschikbaar in Saint François Longchamp.

Heb je liever een traditioneel Savoie-chalet? In Saint François Longchamp zijn er charmante houten chalets, met zichtbare balken en alle traditionele charmante elementen die je zou verwachten. Ondanks de traditionele inrichting, kan je nog steeds moderne apparatuur verwachten. De chalets hebben alles beschikbaar om je verblijf onvergetelijk te maken.

Heb je interesse in een woning of appartement? Dit skigebied heeft vele charmante residenties en appartementen met een prachtig berglandschap, dicht bij de pistes.

Ga met z'n tweeën

Kies Saint François Longchamp als je op zoek bent naar een klein gebied met een dorpsgevoel en een overvloed aan charme. Vind prachtige accommodatie, restaurants en vele activiteiten om als koppel van te genieten.

Ga met je familie

Zoals je zou verwachten met een kleiner gebied, is er een veilige en gezellige sfeer in Saint François Longchamp. Er is een kinderdagverblijf voor de kinderen en een rodelbaan.

Er zijn pistes voor alle niveaus, met 12 groene en 12 blauwe hellingen, 8 rode hellingen en 3 zwarte hellingen. Maar als je je verkennend voelt, kan je met je Grande Domaine-skipas het naburige resort Valmorel verkennen. Dit opent je tot 165 km extra pistes!