Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel
  • Home
  • > Plagne Montalbert
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Wintersport boeken in Plagne Montalbert

Plagne Montalbert


La Plagne Montalbert: sneeuwzeker en toegang tot 425 km pistes


La Plagne Montalbert is een ontzettend leuk skidorp, met fantastische verbindingen naar andere skigebieden zoals Les Arcs en La Plagne, samen het Paradiski-gebied vormend. Hier vind je meer dan 425 km aan pistes om te verkennen! Of je nu een kind, volwassene, met het gezin of expert skiër bent, er is voor iedereen wat te vinden in Plagne Montalbert.

Met een sneeuwhoogte van gemiddeld 2 meter en geweldige sneeuwzekerheid ben je verzekerd van een fantastische skiervaring. Maar ook voor mensen die niet skiën of snowboarden is er genoeg te doen in Plagne Montalbert, van wandelen tot hondensledetochten en ijsbanen.

Je kunt Plagne Montalbert op verschillende manieren bereiken, of je nu met de auto, bus of vliegtuig komt. Als je met de auto komt, kun je via de A43 richting Albertville rijden, waarna je via de N90 richting Moutiers en vervolgens via de D902 richting Plagne Montalbert rijdt. Het is belangrijk om te weten dat de laatste 20 km van de route door bergachtig terrein gaat, dus wees voorbereid op winterse weersomstandigheden.

Paradiski, het overkoepelende skigebied waar La Plagne Montalbert deel van uitmaakt, is één van de grootste skigebieden van Frankrijk en biedt skiërs en snowboarders een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 425 km aan pistes en verbindingen tussen La Plagne en Les Arcs, heb je genoeg terrein om te verkennen en uit te dagen.
In Plagne Montalbert, deel van La Plagne, vind je meer dan 225 km aan pistes om te skiën en snowboarden. Van beginnerspistes tot zwarte afdalingen, er is voor iedereen wat te vinden in Plagne Montalbert.