maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

  • Home
  • > La Plagne Bellecôte
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Wintersport boeken in La Plagne Bellecote

La Plagne Bellecote


La Plagne Bellecote: sneeuwzeker en 225 km pistes


La Plagne Bellecote, actief en dynamisch, is het toegangspunt tot de gletsjer waaraan het zijn naam ontleent.
Sportief van karakter, dit autovrije resort met een eigen binnengalerij biedt zowel ouders als kinderen een gevarieerd aanbod aan activiteiten.
La Plagne Bellecote is een van de belangrijkste resorts in het skigebied. Het is uitgerust met vele hoogstaande voorzieningen, zoals het buitenzwembad, de ijsbaan en de vele zonnige terrassen aan de sneeuwzijde.

La Plagne Bellecote is ook een resort voor wintersporters met zijn snelle toegang tot de verschillende toppen, waaronder de beroemde gletsjer.
Op een unieke plek in de Savoie, in het hart van de Tarentaise, tegenover de Mont Blanc, is La Plagne een groep hooggelegen skidorpen, verbonden van 1250 m tot 2100 m hoogte.

Vanaf de top van zijn 3250 m biedt het skigebied 225 km aan pistes... De sneeuwbedekking is overvloedig en de zon is volop aanwezig. La Plagne Bellecote en La Plagne biedt ook een Olympische Bobsleebaan die toegankelijk is voor publiek en professionals, natuurlijke en kunstmatige ijsvallen om te klimmen, en alles wat je van een internationaal bekend skigebied mag verwachten. De kinderen worden niet overgeslagen, dankzij de speciaal voor hen opgezette voorzieningen.


La Plagne Bellecote: autovrij en direct aan de pistes


Een autovrije wintersportplaats met directe toegang tot de pistes.
Een beetje zoals het Aime 2000 resort is Bellecôte een geïntegreerd resort met een gebouw dat het hele terrein in beslag neemt!
Alle woningen, winkels, restaurants en diensten bevinden zich in dit gebouw. Dankzij het winkelcentrum kun je bijna op je slippers naar het restaurant lopen! Om je te helpen de weg te vinden, biedt het resort een plattegrond van het resort en het interieur van het gebouw.

Het voordeel van zo'n opstelling? Een volledig autovrij station! Als je met de auto komt, kan die, eenmaal aangekomen, de hele vakantie op de parkeerplaats blijven staan!

Bovendien is het vakantieoord Bellecôte verbonden met:


  • De kabelbaan van La Roche de Mio (gratis voor voetgangers) naar Belle Plagne
  • Een gratis pendelbus naar Plagne Centre