10% aanbetaling + overige kosten
 
Goede annulerings- voowaarden & GeldTerug-Garantie
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Waarom op wintersport in Courchevel?

Courchevel maakt deel uit van 3 Vallées, en geeft je toegang tot het grootste skigebied ter wereld, met 105 km terrein, 600 km pistes en 180 groene en blauwe pistes en meer dan 140 rode en zwarte pistes. Les 3 Vallées bestaat uit populaire resorts Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Brides-les-Bains, Saint Martin de Belleville en Courchevel.

Het winterseizoen in de 3 Vallées strekt zich uit van begin december tot eind april, zodat je langer kunt genieten van skiën. 85% van het skigebied ligt meer dan 1800 m boven de zeespiegel, en er zijn 2189 kunstmatige sneeuwmachines verspreid over meer dan 50% van het skigebied, wat betekent dat je de hele winter gegarandeerd sneeuw in Courchevel zult vinden.

Les 3 Vallees is trots op hun ‘gouden standaard’ status als familieresort. Ze bieden niet alleen uitstekende skischolen en enkele van de mooiste landschappen in de Alpen, er is ook een overvloed aan andere activiteiten voor de hele familie. Geniet van boardercross, een springkasteel, een kinderpark met een western thema en meer - om ervoor te zorgen dat je net zo veel plezier zult hebben, zowel op als naast de hellingen.

Courchevel ligt op slechts anderhalf uur rijden van vliegveld Chambery en op iets meer dan 2 uur van vliegveld Alpes-Isère Grenoble. Als alternatief is Courchevel ongeveer een uur rijden van het Thlays- en TGV-station Bourg Saint Maurice.