Wintersport 2021 in Oostenrijk

Wintersport in Oostenrijk

Met alleen al Tirol fluisteren, wordt de liefhebber van wintersport enthousiast. Maar er is niet alleen één regio waar je kunt gaan skiën in prachtige Oostenrijk!

Oostenrijk heeft enkele van de mooiste skigebieden ter wereld. Dus het moet geen verrassing zijn dat Oostenrijk aan de top van je lijst moet zijn wanneer je aan het kijken bent naar welk skigebied je naar toe wilt dit jaar.

Van charmante Alpine architectuur tot echt unieke cultuur en eten, er is genoeg te zien en doen in Oostenrijk. Niet te vergeten zijn de duizenden kilometers wereldbekende pistes.

Door het traditionele Alpine sfeer en moderne skilift technologie te integreren, hebben de Oostenrijkse bergen een reputatie bij de avontuurlijke skiërs en snowboarders. Het skiën in Oostenrijk is geëxplodeerd in recente jaren. Mensen komen hier voor de prachtige landschappen, de reputatie van de gebieden en voor de onvergetelijke après-ski.

Als je nog op zoek bent naar je ideale skigebied, kijk niet verder dan Oostenrijk!

Olympia Skiworld in Innsbruck

Ontdek de gigantische skipistes van 600 kilometer die Olympia Skiworld heeft aan te bieden. Er zijn 9 valleien met een gratis bus die dagelijks van de ene vallei naar de andere rijdt. Geluk wacht je op tussen de hoge bergen met gegarandeerde sneeuwval en gezellige après-ski.

Sölden in Tyrol

We kunnen je niet vertellen over Oostenrijkse skigebieden en Sölden niet vermelden. Dit legendarisch gebied garandeert dekens sneeuw en de aller modernste skiliften. Het maakt deel uit van de Big 3, de pieken van Gaislachkogel (3 058 m boven zeeniveau), Tiefenbachkogl (3 250 m boven zeeniveau) en Schwarze Schneide (3 340 m boven zeeniveau). De afdalingen zijn opwindend en de uitzichten uitzonderlijk. Mis de Ötztal gletsjer niet: onvergetelijk!