Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dagen voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Waarom skiën in Bad Hofgastein, Oostenrijk?

In het historische hart van de Gastein-vallei is Bad Hofgastein een charmant en geanimeerd skigebied met een charmante skyline, compleet met een iconische spits van een parochiekerk.

De stad is gedeeltelijk autovrij, met uitstekende restaurants die regionale gerechten serveren met lokale ingrediënten.

Vind perfect onderhouden pistes, sfeervolle wandelpaden en frisse, heldere berglucht, met onvergetelijke uitzichten en een warm, vriendelijk welkom.

De pistes van de Gastein-vallei strekken zich uit over Grossarl (Großarl), Dorfgastein, Bad Hofgastein, Bad Gastein, Skizentrum Angertal en Sportgastein. Bad Hofgastein zelf heeft een hoogte tussen 860 m boven zeeniveau en 2300 m boven zeeniveau. Er zijn 20 skiliften en 87 km pistes die wachten om ontdekt te worden.

De diversiteit aan pistes is zeer goed afgestemd op beginners en gevorderde skiërs, met 36% van de pistes blauw en 61% rood. Zwarte pistes vormen slechts 3% van de pistes in de regio.

Er zijn veel thermale bronnen vanwege de tektonische activiteit in het gebied. Zo kan je na een lange, inspannende skidag genieten van wat natuurlijke ontspanning. Het kuuroord Alpentherme ligt in het midden van Bad Hofgastein, met een thermale spa van 36.000 vierkante meter die het hele jaar door bezoekers trekt. Je kunt ook genieten van een van hun vele wellnessbehandelingen, van massages tot manicures, scrubbehandelingen tot gezichtsbehandelingen - of neem gewoon een moment om te ontspannen in de sauna.
 
Bereik Bad Hofgastein via Innsbruck, München, Salzburg of Klagenfurt. Vliegveld Salzburg is een populaire manier om in Bad Hofgastein aan te komen, vooral omdat het skigebied een directe trein heeft die het in iets meer dan 1 uur met Salzburg verbindt.