Eenvoudig geregeld
Alles is geregeld bij aankomst
Ons aanbod
Een ruime keuze aan accommodaties
Echte klantenreviews en foto's
Foto's en beoordelingen van klanten zijn authentiek
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Onze selectie in Zell am Ziller, Oostenrijk

Waarom skiën in Zell am Ziller, Oostenrijk?

Zell am Ziller is een zeer populair skigebied in Tirol, Oostenrijk. Gelegen op een dalplateau en omgeven door bergen, domineert de iconische parochiekerk de charmante dorpshorizon.

De kerk is net zo mooi van binnen als van buiten, met dramatische schilderijen op het dak en vergulde heiligdommen die de grote hal omringen. Andere hoogtepunten in de architectuur van Zell am Ziller zijn de prachtige alpine chalets en gedeeltelijk houten huizen, die perfect de alpenomgeving weerspiegelen.

Het skigebied omvat de hellingen van Rohrberg en Königsbrunn, die helemaal aansluiten op Hochkrimml en Königsleiten in de regio Salzburg verder naar het oosten. Dit vormt het skigebied Gerlossstein met 143 km die wachten om ontdekt te worden.

Het skigebied ligt op 680 m boven zeeniveau, met pistes die zich uitstrekken tot ver boven 2000 m. Zo heeft Zell am Ziller een lang skiseizoen, met het skigebied geopend van december tot ver in het voorjaar. De skiliften en stoeltjesliften zijn top met de nieuwste technologie. Het skigebied strekt zich uit langs het prachtige meer Speicher Durlaßboden, een juweel van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

Voor een verandering van tempo van skiën, kan de hele familie genieten van de aangeboden activiteiten in Zell am Ziller. Vind een rodelbaan, een alpine achtbaan, een recreatiepark met een ijsbaan, een indoor tennisbaan en een bowlingbaan.

Niet ver van de belangrijkste pistes van Zell am Ziller ligt Hoarberg en Mayrhofen in het zuiden en Kaltenbach en Hochfügen in het noorden. Deze hele regio is wereldberoemd om zijn skiën.