Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel

Passie voor wintersport!

Dank voor het doorklikken! 

Ja, je leest het goed, na 33 jaar zet Snowtime Travel haar reisactiviteiten voort onder de naam Travelski.nl en hebben we ons aangesloten bij de grote Franse reisorganisatie TravelFactory. Wellicht komt dit voor velen als een verrassing.  

Maar wees gerust, ons huidige team gaat onverminderd vanuit Amsterdam door met het geven van goede, persoonlijke service waar jij als klant recht op hebt. Uiteraard blijven we de stuwende kracht achter de Dutchweek Snowtime in Val Thorens en onze overige events. Ook ons ANVR en SGR lidmaatschap blijft onveranderd. Bovendien zijn reeds gemaakte boekingen geregistreerd in ons boekingssysteem waardoor ze dus onder de voorwaarden en garantiestelling van de ANVR en SGR zullen blijven.

Verandert er dan helemaal niets? Jazeker wel, met deze strategische wijziging krijgt Travelski.nl vanaf winter 2021-2022 een beduidend sterkere positie op de internationale reismarkt, zo ook in Nederland en België. De directe voordelen hiervan zijn al duidelijk zichtbaar door:

- onze nieuwe website
- betere prijzen
- groter accommodatie aanbod
- lager aanbetalingsbedrag
- latere datum restbetaling
- appartementen Skissim in eigen beheer
- ZEN annulerings-verzekering

De Travelski.nl website wordt de komende tijd door ons team steeds verder geoptimaliseerd en er komen steeds meer appartementen, chalets, hotels en overige services online beschikbaar. Ook krijg je als klant binnenkort een My Account waarin je voor een groot deel zelfstandig je boeking kunt beheren en word je straks tijdens je skivakantie ondersteund door ons in de Alpen gevestigde hostess & service-team.

We kunnen ons voorstellen dat dit best even wennen is. Maar het blijft voor ons als team overeind staan, dat het een buitengewoon genoegen is om onze passie voor wintersport, weliswaar onder een nieuwe naam en met een nieuwe website, te mogen blijven delen. Graag tot ziens in de bergen waar we na een hele tijd zonder wintersport zo naar smachten!

Ons team wenst jou een hele fijn zomer!

Jeroen van Doesburg