Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel

Wie zijn wij?

Wintersport met passie! Daar is het allemaal mee begonnen en dit staat nog steeds recht overeind.
Snowtime verzorgt al 33 jaar wintersportreizen. In 1988 startten we met wintersportvakanties naar Frankrijk. Na diverse uitstapjes naar andere landen hebben we nu de focus op Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Daarnaast organiseren we drie leuke events in Val Thorens: de Winterstarter, de SnowParade en de befaamde Dutchweek Snowtime.

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk! Service zit diep in ons DNA. Bij Snowtime gaat het om meer dan alleen een accommodatie en zien we het als onze taak dat jouw wintersportvakantie van A tot Z klopt. Die uitdaging is ons op het lijf geschreven!

Ook goed om te weten is dat Snowtime sinds augustus 2020 onderdeel is van groupe TravelFactory. Het Snowtime team is dus zo’n 140 franse wintersport experts rijker. Wat betekent dit voor jou als klant? De service die je van ons gewend bent maar nu met betere prijzen en nog meer kennis over de diverse activiteiten voor jouw wintersportvakantie.
Voor ons is het een groot genoegen om onze wintersport passie met jou te mogen delen. Graag tot ziens in de bergen!

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme betekent rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is. Brancheorganisatie ANVR, samen met haar leden (zaken)reisagenten en touroperators, zet zich in voor duurzaam toeristisch ondernemen (DTO), omdat zij de continuïteit voor reisondernemingen moet bevorderen door ook volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen te kunnen aanbieden.
Toerisme is tevens voor vele (ontwikkelings)landen een sector die een belangrijke bijdrage levert aan de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen en kan welvaart, welzijn, natuur en milieu verbeteren. Sinds 2003 is de ANVR op dit punt actief en hebben alle ANVR-touroperators afgesproken te voldoen aan de volgende ANVR-DTO verplichting:
Aanstellen van een DTO-coördinator. Deze volgt een DTO-training en sluit deze succesvol af met een examen;
Opstellen van een DTO-beleidsverklaring;
Samenstellen van een DTO-actieplan;
Aanleveren van een DTO-rapport waar na goedkeuring wordt overgegaan tot certificering.
Aan alle bovenstaande punten heeft Snowtime Travel voldaan.

Waarom boeken bij Travelski?

  • Beoordeeld met een 8,5

  • Meer dan 800 accommodaties

  • 33 jaar ervaring in Frankrijk

  • Lid van SGR & ANVR

  • Frankrijk inclusief skipas