maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

  • Home
  • > Sneeuwzekere skigebieden
10% aanbetaling + overige kosten
 
Annuleer gratis tot 45 dgn voor aankomst
 
ZEN annulerings-verzekering
 
Onze klantenservice helpt je graag!
 

Sneeuwzekere skigebieden

Sneeuwzekere skigebieden

Als ski- en snowboardfan ben je altijd op zoek naar de beste plekken om te skiën/snowboarden, en niets is vervelender dan tegen een kale berg aan te kijken in plaats van prachtige sneeuwlandschappen. Gelukkig zijn er genoeg sneeuwzekere skigebieden waar je altijd verzekerd bent van veel sneeuw.

De meest sneeuwzekere skigebieden zijn te vinden in de Alpen. Hier vind je gebieden waar de sneeuwval altijd gegarandeerd is, waardoor je altijd kunt skiën en snowboarden. Maar op welke hoogte kun je echt spreken van een sneeuwzeker skigebied? Over het algemeen kun je spreken van een sneeuwzeker gebied boven de 1500 meter.

Een van de bekendste sneeuwzekere skigebieden in Frankrijk is Les Trois Vallées, waar je kunt skiën en snowboarden tussen de hoogste bergen van de Franse Alpen. Dit gebied biedt een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen en is altijd een goede keuze voor sneeuwsportliefhebbers. Ook als je op zoek bent naar een sneeuwzeker skigebied met kerst, dan is Les Trois Vallées een uitstekende keuze.


Sneeuwzekere skigebieden in Frankrijk

Er zijn veel sneeuwzekere skigebieden in Frankrijk, waaronder:

  • Les Trois Vallées: Een van de grootste en meest populaire skigebieden in Frankrijk, met meer dan 600 km aan pistes.
  • Paradiski: Een ander groot skigebied in Frankrijk, gelegen tussen La Plagne en Les Arcs.
  • Tignes - Val d'Isère: Een ander bekend skigebied beroemd om zijn uitstekende sneeuwcondities.
  • Portes du Soleil: Een internationaal skigebied, gelegen op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland en beroemd om zijn sneeuwzekerheid.
  • Chamonix: Een historische skibestemming, bekend om zijn uitdagende bergachtige terrein en sneeuwzekere condities.

Deze skigebieden worden beschouwd als de meest sneeuwzekere in Frankrijk en bieden uitstekende ski- en snowboardfaciliteiten voor alle niveaus.


Gletsjer skigebieden in Frankrijk met sneeuwgarantie

Er zijn enkele Franse skigebieden met gletsjers, waaronder:

  • Les Deux Alpes: Het skigebied met de grootste gletsjer in Europa en een uitstekende bestemming voor skiën en snowboarden het hele jaar door.
  • Tignes: Een ander skigebied met een gletsjer, gelegen in de Franse Alpen en beroemd om zijn uitstekende ski- en snowboardfaciliteiten.
  • Val Thorens: Een van de hoogstgelegen skigebieden in Frankrijk, gelegen op een gletsjer en bekend om zijn uitstekende sneeuwcondities.

Deze gletsjergebieden bieden uitstekende mogelijkheden voor skiën en snowboarden het hele jaar door, zelfs tijdens minder sneeuwrijke periodes. Ze zijn ook een populair bestemming voor ski- en snowboardcursussen en trainingen.