.
maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Chalet Odalys de Louis 4*

Beste prijsgarantie
Prijzen & Boeken

Faciliteiten

  • Op 100 m van de pistes
  • In centrum
  • Jacuzzi
  • Wifi beschikbaar
  • Overdekte parking
  • Dichtbij winkels
  • Wat is inbegrepen

Algemene beschrijving

In het dorp Huez 1500 vind je op nog geen 100 meter van de cabinelift en de piste het Chalet de Louis. Een ideaal plekje voor je wintersport vakantie als je van rust houdt, maar tevens wilt profiteren van een groot skigebied. 

De pluspunten van dit vakantieadres: 
- Geschakeld chalet voor 10 personen
- Nabij de piste en cabinelift
- Centrum op loopafstand
- Slaapkamers met eigen badkamer en toilet
- Jacuzzi
- Wifi 
- Privé parkeerplaats

Na al die skitochten ben je blij om in het comfortabele Chalet de Louis thuis te komen. En ook voor je boodschappen hoef je niet ver: in het kleine dorpcentrum van Huez vind je o.a. een kleine supermarkt, een bar en een restaurant. 

Chalet
De woonkamer van Chalet de Louis is ruim en sfeervol. Gezellig om hier met zijn allen aan tafel te racletten. Ook zo fijn: alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Aan het eind van de dag is het lekker nagenieten van de laatste zon op een van de twee terrassen. En op één van de terrassen staat een jacuzzi waarin je kan bijkomen van de vermoeiende dag. Bij de bouw van Chalet de Louis hebben ze aan alles gedacht. Zo heb je een privé parkeerplaats en een bergruimte voor je ski's/board met schoendrogers. Uiteraard is het chalet voorzien van Wifi. Chalet de Louis is geschakeld aan het Chalet Nuance.

Boek nu Chalet de Louis in Alpe d'Huez / Huez 1500 op basis van logies en geniet van een heerlijke wintersport in het Grand Domaine!

Stel je reis samen

Selecteer je accommodatie

5-kamer chalet - 5 t/m 10 personen - Chalet Odalys de Louis 4* - Alpe d'Huez

5-kamer chalet - 5 t/m 10 personen 5-kamer chalet - 5 t/m 10 personen Ref: 219699

Meer info
5-kamer chalet - 5 t/m 10 personen - Chalet Odalys de Louis 4* - Alpe d'Huez
10 personen
130 m2
4 chambres
Meer info
Inclusief :
Selecteer

Algemene info over Chalet Odalys de Louis 4*

Grand Domaine Alpe d'Huez beschikt over maar liefst 250 km pistes. Je neemt 's ochtends de cabinelift naar het iets hoger gelegen Alpe d'Huez. Vanaf hier kan je elke dag een nieuwe skitocht maken. Bezoek alle skidorpen van het skigebied. Neem een kijkje op de Pic Blanc, de hoogste top op 3300 meter. Het uitzicht is fenomenaal! De goede skiërs kunnen zich hier wagen aan de 16 km lange afdaling van de legendarische Sarenne piste. Om weer terug te komen in Huez heb je de keuze tussen een blauwe en rode piste. Is er wat minder sneeuw gevallen, dan zorgen de sneeuwkanonnen er voor dat er toch geskied kan worden.


De pluspunten

Beschikbare diensten

Services
Wat is inbegrepen

Informatie bij aankomst

Inchecken: vanaf 16.00 uur
Uitchecken: vóór 10.00 uur
Borg: €1500,-

Sleuteloverdracht: maak een afspraak met de hostess 5 dagen voor aankomst. Het telefoonnummer vind je in de reispapieren.

Bij het inchecken dien je de borg en de toeristenbelasting te voldoen. Voor de borg geldt dat er meestal alleen een reservering op je creditcard wordt gemaakt.
Zie details

Ligging

Sfeer

Faciliteiten

Prijs-kwaliteitverhouding

Wat klanten zeggen over Chalet Odalys de Louis 4* - 0 ervaringen