• Home
  • > Wintersport vroegboek deals

Boek vroeg - Reserveer nu jouw wintersport

Boek vroeg - Reserveer nu jouw wintersport

BOEK JOUW VROEGBOEK WINTERSPORTVAKANTIE

Profiteer van vroegboekkorting
Kan jij ook niet wachten om op skivakantie te gaan en dan het liefst met zoveel mogelijk voordeel? Boek dan nu je wintersport en profiteer van hoge vroegboekkorting tot maar liefst 20%! Maar… LET OP; veel van onderstaande kortingen verlopen al eind september en Vol = Vol!

Vroegboekkorting - wat & wanneer
Vroegboekkorting krijg je als je vroeg boekt. Voor een skivakantie houden we over het algemeen als vroegboekseizoen de periode van mei tot eind september aan, en soms zelfs nog een maandje langer. Vroegboekkorting wordt doorgaans bepaald door de accommodatie en hangt samen met vraag en aanbod. Is er nog veel keuze uit appartementen of een hotelkamer voor een bepaalde periode, dan zijn deze veelal goedkoper dan dat er nog maar een paar beschikbaar zijn.

Vroeg boeken of last minute boeken? 
Was In de reiswereld ooit de last minute het meest gebruikte kortingsfenomeen. Tegenwoordig is er dus ook de vroegboekkorting. Ook bij Travelski profiteer je van vroegboekkortingen die kunnen oplopen tot soms wel honderden euro’s.
Je vindt de korting terug in je reissom, geldt er een vroegboekkorting bij een van onze accommodatie partners, dan rekenen we die uiteraard direct door naar jou als klant.