.
maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport reservations@travelski.nl
Neem contact op
Travelski klantensupport:
reservations@travelski.nl

Bereikbaar van maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

  • Home
  • > Vroegboekkorting skivakantie

Vroegboekkorting skivakantie inclusief skipas

Vroegboek skivakantie: voordelig op wintersport

Dé tip voor als je goedkoop op wintersport wilt: boek zo vroeg mogelijk. Bij Travelski bieden we namelijk aantrekkelijke vroegboekkorting op jouw skivakantie. Niet alleen is het heel voordelig om vroeg te boeken, je hebt ook nog eens alle keuze qua accommodaties. Lees hier alles over de voordelen van een vroegboek wintersport.

Goedkoop op wintersport: zo doe je dat

Wintersport duur?! Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn een aantal manieren om geld te besparen. Zo is het aan te raden om voor een pakketreis te kiezen. Hiermee bespaar je veel geld. Bij Travelski boek je een wintersport inclusief skipas, dat is een stuk voordeliger dan wanneer je alles los boekt. Een andere manier om geld te besparen is door buiten het hoogseizoen op wintersport te gaan. Maar bij schoolgaande kinderen is dat natuurlijk lang niet altijd mogelijk. In dat geval doe je er goed aan om vroeg te boeken. Daarmee profiteer je van aantrekkelijke vroegboekkorting op jouw wintersport. 

Vroegboekvoordeel wintersport 2023-2024

Ben je op zoek naar de beste vroegboekdeals voor jouw wintersport 2023-2024? Dan zit je goed bij Travelski. Wij bieden pakketreizen met hoge kortingen. Wanneer je jouw wintersport ook nog eens vroeg boekt, profiteer je van extra vroegboekkorting. Op deze pagina vind je al onze vroegboek-wintersport-aanbiedingen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Of je nu een chalet, hotel of appartement zoekt, voor met z’n tweeën of voor de hele familie, in een groot of juist een klein skigebied; bij Travelski bieden we accommodaties voor elke winterwens en ieder budget.

Vroegboekkorting: wanneer boeken?

Vroegboekkorting krijg je als je je wintersport vroeg boekt. Voor een skivakantie houden we over het algemeen als vroegboekseizoen de periode van mei tot eind september aan, en soms zelfs nog een maandje langer. Vroegboekkorting wordt doorgaans bepaald door de accommodatie en hangt samen met vraag en aanbod. Is er nog veel keuze uit appartementen of een hotelkamer voor een bepaalde periode, dan zijn deze veelal goedkoper dan dat er nog maar een paar beschikbaar zijn. En daarom is onze tip: boek jouw vroegboek skivakantie zo vroeg mogelijk zodat je alle keuze hebt qua accommodatie en profiteert van de hoogste kortingen.

Vroegboek skivakantie of last minute wintersport?

Om jouw wintersport zo goedkoop mogelijk te boeken, heb je twee opties: óf vroeg boeken óf last minute wintersport boeken. Wanneer je met de familie op wintersport gaat, raden we aan om voor een vroegboek skivakantie te gaan. Dan ben je er zeker van dat er nog genoeg accommodaties zijn voor een groter reisgezelschap, bij een last minute wintersport loop je het risico dat de XL-accommodaties al volgeboekt zijn. Hetzelfde geldt voor als je in de schoolvakantie, zoals de kerstvakantie of voorjaarsvakantie, op wintersport wilt. In het hoogseizoen zijn de meeste accommodaties in kindvriendelijke skigebieden al snel vol. Boek daarom zo vroeg mogelijk om zeker te zijn van een familievriendelijke accommodatie én te profiteren van een vroegboekkorting. Ga je met je partner of vriend/vriendin op wintersport? Dan kan je vaak wel het risico nemen om een last minute skivakantie te boeken. Zeker wanneer je niet afhankelijk bent van het hoogseizoen. Heb je nog vragen over onze vroegboekdeals 2023-2024? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!