Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel

Algemene Voorwaarden Vroegboek actie

Beschrijving van de Vroegboek Actie: verschil tussen de prijs van een concurrent (inclusief BTW) en de op de website van Travelski betaalde prijs (inclusief BTW).

Voorwaarden van de Vroegboek Actie
- Looptijd actie van 13/07 t/m 26/07/2022 
- Geldt voor de accommodatie selectie op de url:  https://www.nl.travelski.com/vroegboek-skivakanties
- Voor elke boeking van 7 nachten op de Travelski website, inclusief één skipas per deelnemer in een pakket: accommodatie + skipas + uitrusting (zie onderstaand overzicht geselecteerde accommodaties*).

Voorwaarden voor terugbetaling
Om het verschil terug te ontvangen, dien je binnen 24 uur na aankoop van je vakantie op Travelski.nl een identieke vakantieaanbieding voor een lagere prijs te vinden.

De volgende vergelijkingscriteria dienen identiek zijn:
- Bestemming (voorbeeld: Valmeinier) 
- (voorbeeld: Résidence CGH & SPA Kalinda 4*) Type kamer/chalet (voorbeeld: 2 kamers - 4 personen) (Accommodatie + skipas + uitrusting)
- Aantal en leeftijd van de reizigers
- De begin- en einddatum van het verblijf
- Faciliteiten die inbegrepen zijn
- Extra kosten of belastingen die aan de faciliteiten/diensten worden toegevoegd
- Identieke verkoopvoorwaarden (in het bijzonder de voorwaarden voor de aanbetaling, betaling, annulering en wijziging van het verblijf...)

Voorwaarden voor het aanvragen van je terugbetaling
Om het verschil terug te ontvangen, dien je ons per mail binnen 24 uur na reservering te informeren op reservations@travelski.nl met de volgende gegevens:
- Naam en achternaam 
- Verblijfsdata 
- E-mailadres
- Gereserveerd pakket/verblijf 
- Telefoonnummer
- Betaalde prijs
- Boekingsreferentie
- Gevonden lagere prijs

Ook dien je de prijs te onderbouwen met een screenshot van de concurrerende website (of een kopie uit de brochure) waarop de aanbieding met alle gevraagde gegevens te zien is. Indien je dit bewijs niet kunt leveren houdt Travelski zich het recht voor om je verzoek niet in te willigen en ontvang je binnen 72 uur bericht.

Valt je verzoek binnen de voorwaarden van de actie, dan krijg je van Travelski.nl (klanten-support) het vastgestelde verschil in de vorm van een terugbetaling binnen 2 weken na ontvangst van de bewijsstukken retour. 

Overige voorwaarden
Travelski aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele kosten als gevolg van een annulering van één of meerdere boekingen gemaakt op een andere website dan Travelski.nl. 
Travelski behoudt zich het recht voor om dit aanbod op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen of te wijzigen.

*Lijst van accommodaties waarvoor de aanbieding geldt (van 13/07 t/m 26/07):