Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur
Klantensupport 020 8200 600
Neem contact op
Travelski klantensupport:
020 8200 600

Bereikbaar van Maandag-vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur

Bel

Wanneer ben je verzekerd?

Breuk en schade zijn volledig gedekt
Diefstal of inbraak

Ja of nee: dekt mijn bankkaartverzekering mij?

De ZEN annulerings-verzekering verzekerd mij van mijn gehele reissom, om wat voor reden dan ook
Travelski is de absolute nummer 1 in de online skireissector en stelt zijn verzekeringen perfect af op je vakantiewensen. Een toegewijde medewerker van de klantendienst volgt je persoonlijk op en helpt je met gelijk welke vraag omtrent terugbetaling.
Dankzij de verzekering van mijn klassieke bankkaart, ben ik gedekt in geval van schade aan of diefstal van mijn uitrusting.
Als je skimateriaal stuk geraakt of gestolen wordt, dekt de verzekering van je creditcard in geen enkel geval de opgelopen schade. Door de Travelski verzekering aan te gaan, neem je geen enkel risico en word je terugbetaald.
Dankzij mijn Gold of Premiumkaart ben ik verzekerd als mijn uitrusting beschadigd of gestolen is.
Indien je beschikt over een verzekering dankzij een Gold of Premium kaart, dan ben je in enkele gevallen verzekerd. In geval van schade of diefstal ben je niet gedekt door je bankkaart. Met Travelski ben je verzekerd in geval van schade aan gehuurd uitrusting of elke vorm van diefstal (gewone diefstal, met agressie of inbraak)
De kans is klein dat ik mijn skiuitrusting beschadig
Het komt vaak voor dat uitrusting breekt of significante schade oploopt tijdens wintersport waardoor het onbruikbaar wordt. Je kan uitrusting schaden door botsing, een val of door simpelweg over een steen te gaan.
Ik beschik over beveiligde kluisjes waar ik verblijf om mijn uitrusting in op te bergen.
Jammer genoeg worden er steeds meer diefstallen gesignaleerd in het resort of op de pistes tijdens bijvoorbeeld een eetpauze. Wij raden je daarom sterk aan een verzekering af te sluiten.
De terugbetaling van beschadigd of gestolen skiuitrusting is een dure zaak.
Als je je skimateriaal breekt of beschadigt, moet je de schade vergoeden aan de winkel. Deze schadevergoeding wordt berekend op basis van de nieuwprijs en kan oplopen tot ongeveer €200.
Met Travelski betaal ik €2 per dag om mijn skimateriaal te verzekeren. Dat is zo goed als niets!
Travelski biedt één van de goedkoopste verzekeringen op de markt aan. Voor slechts €12 per week (of €2 per dag) ben je gewapend tegen onverwachte kosten die tot 20 keer meer kunnen bedragen.
* Bekijk contract 4230 voor meer details